Lite mix av händelser

Huvudet är fullt av olika händelser, min viktnedgång är på rätt väg, och detta gör mig glad. Har fått hem min rullator som är anpassad efter mitt behov av att få upp armarna så att jag kan få extra stöd till mina lungor. Nu skall jag promenera längre än bara runt grannes hus.

Det är en hel vetenskap att tappa vikt, ingen har talar om att det extra fettet man lagt på sig skall ut någonstans också, så det är ett evigt springande på toa, både dag och natt. Trött blir man, mår kanske inte så bra alla gånger, men jag tänker inte ge mig denna gång, tog även hjälp av fettförbännings tabletter, och de smakar blääää. Men gör tydligen nytta.

Köpte mig en ny jacka, klänning och linnen…..haha, bara att skicka tillbaka, de var för stora alla, så jag testade min gamla jacka och lite andra kläder. Jiiipppiiii de passade. Så jag nöjer mig med de i år också, kanske nästa år kan jag köpa nytt. Jag har valt att gå ner 0,5 kilo i veckan, för att låta kroppen hänga med och att jag slipper må dåligt.

Prinsen har kommit igång med att vara med och prata, prinsessan har varit lite lugnare än hon var innan. Hon lyssnar säger hon, och väntar på att jag skall bli klar med aporna jag virkar till de båda barnen. Förra gången jag blev klar med hennes filt, tjatade hon på sin morfar, men har konstaterat senare att han är rädd för mig, och att jag kanske skulle äta upp honom.

Ja kanske är det så, han gjorde ett felval i kärlekslivet, tog aldrig tag i det och valde om, utan skaffade sig istället ett behov av alkohol. Jag har tagit avstånd när han inte ens efter att han så kallat träffat mig igen, ändrade sina vanor, visst han drog ner på drickat, men jag kräver helt stopp. Jag dricker ingen alkohol så varför skall jag nöja mig.

Det kommer inte att finnas tid till att sitta och dricka alkohol, denna sysselsättning kan mycket väl bytas ut till vettigare, och det finns mycket annat gott att dricka till en god middag, det är inte alkoholen som är bra att konsumera. Lyssna på prinsessan och prinsen så vet du vad du kan göra istället, för vem har bestämt att en trädgård måste se ut som den brukar, när det kan finnas massor med roliga saker där, nu när vi blir gamla och skall passa våra barnbarn och för att de inte skall rymma.

Jag vet att kärleken är stark, för han är min kärlek-själsfrände, och han säger att han skall sluta helt, men behöver lite tid. Jag pressar för jag känner att han gärna drar ut på det, för att abstinensen är jobbig, men han kämpar bra. När han är nykter eller kanske bara druckit 1 öl, får vi ha kontakt, och detta är på övernaturlig väg. Han hoppar inte till som han gjorde i början, så han är ingen riktigt fegis. Högre makter styr, vilket gör att jag tappar både tålamod och skulle gärna kunna bråka, skrika och uppföra mig som en riktigt trotsig 3-åring.

Jag är tillräckligt intresserad av att han lyckas vår älsklings-gubbe, är det till hjälp att jag finns väntandes, så må det vara hänt. Men ack den dagen jag är på andra sidan, då skall jag leva rövare med de där högre makterna……jag tror de skrattar hjärtligt till mig. I morse hade vi kontakt på övernaturlig väg, denna kontakt tog älsklings-gubben själv, han är lite osäker men inte som i början, han är inte helt säker på att han hamnar hemma hos mig, så jag tror han har klätt på sig.

Jag tror han fått uppleva en hel del som han aldrig har tänkt på tidigare, och är inte så tuff längre i sin stora mun. Så kämpa på, vi hejar friskt på dig och sänder massor med kärlek, både jag, prinsessan och prinsen. Häromdagen skicka jag hem min mor till min son och hans familj, jag kommer inte ihåg vad hon kallade min svärdotter men inte var det snällt.

Sonen höll med på varje ord jag sade, så han lovade att kalla på henne, när han behövde hjälp. Under kvällen hörde jag, sonen jobbade på sitt jobb, där han undrade “skall du diska mormor”, hon skrattade och sade nej, men hon skulle titta på honom tillsammans med hans son. Min mor har aldrig varit hemma hos mig så här mycket när hon fanns på jorden och kunde tala om för mig att jag var knäpp, hon har faktiskt bett om ursäkt, för hon kan prata med mig nu, när hon är på andra sidan.

Hon har 5 barnbarn att passa på och 2 barnbarnsbarn, men hon vill helst inte kallas för gammelmormor, det låter så gammalt och är så långt, får inte plats på korten, var hennes ursäkt när hon fanns bland oss.

Många kramar och Britt-Kärlek

natur,växt,blomma,kronblad,blomma,blomma