Trettionionde orakelkortet för vägledning 39

Maktens Ängel: Man kan lära sig använda makt, och få många trista händelser och negativiteter bli något mycket bra och kanske allra bäst. Denna makt går endast i det godas syfte, visst känns det och verkar som om det alltid är negativt som vinner, men det gör det inte. Det tar längre tid för det goda att vinna, just för att vi lyssnar dåligt. Givetvis måste vi då ta ansvar, utbilda oss.

Att förverkliga våra drömmar krävs både mod, ansvar, kunskap och en stark vilja. Detta kallas för att använda makt för högre syften, och är inte utan ansvar. Högre syften skyller inte på andra eller gnäller över sina misstag, de lär sig av sina lärdomar. För att göra sig förtjänst av denna makt, skall det endast vara i de godas syften, med denna makt kan händelser, människor och situationer förflyttas, men denna makt måste användas på alldeles rätt sätt, i det högre godas syfte.

Alltså så får man göra sig fri från hämnd, vilket kan vara nog så svårt, för man blir arg emellanåt. Men det går att visa humör utan att tappa förståndet. Man får säga ifrån, och sätta gränser. Givetvis får vi vägledning vi kan kalla på makten ängel. Att vara ägare till sin egen makt så behöver man vara stark, och klart och tydligt tala om för andra att makten är min egen i mitt liv. Och med den makten kommer även ansvaret, förståelsen och ödmjukheten.

Många kramar och Britt Kärlek