Fyrtionde orakelkortet för vägledning 40

Handlingens ängel: Vi har förmåga att göra skillnad och vara positiva och agera i godhet. En positiv handling är aldrig förhastad. Att röra sig framåt är att följa våra drömmar i vår verklighet, där vi börjar göra och låter händelser ske. Hur resultatet blir beror på hur mycket vi kan bortse från det negativa, och bara fokusera på det positiva och förmågan att se bortom rådande situation och visualisera det allra bästa resultat, enligt våra önskedrömmar.

Det är mindre energikrävande att agera i vad vi enligt planering gjort upp för oss att följa, att skriva en lista är aldrig fel. Ha en plan att följa, även om man finslipar den efter hand, men man vet riktlinjen. När vi tänkt klart och vill börjar agera kallar vi på handlingens ängel denna ängel kan hjälpa oss med tålamod, fokus, handlingskraft och visa oss vägen till vad som är bäst för oss.

Det är aldrig fel att tänka efter innan handling, ju mer agerande i positiv anda, gör mest nytta, även om det så är att vara den som står för att ge en annan människa den läxa som är förutbestämd.

Många kramar och Britt-Kärlek

atmosfär,flyga,kärlek,hjärta,dekoration,romantisk