Lite tips på att hitta kärleken

Alla förväntar sig att man skall hitta den rätte, helst redan på skoltiden. Inte alla har den turen. Så då får vi titta på vad vi kan hitta för tips för att kanske hitta kärleken i våra liv.

Det underlättar att hitta sig själv innan man hittar den rätte, alltså hjälper det inte ett dugg att gå från den ene till den andre och byta partner hela tiden, blir bara rörigt till slut, man tappar sig själv helt på den vägen.

Fundera på vilken sorts partner du vill ha, var du tror du kan hitta honom/henne. Gå dit många gånger kanske, men tills sist dyker den rätta partner upp.

Prova på dajtingsajter, vissa har stor tur, alla är inte konstiga som finns där. Jag har faktiskt vänner som har hittat sin partner via dajtingsajt. Läste om en tjej som hade helt klart för sig vilken sorts partner hon ville ha, kollade noga på varenda en kille på den där dejtingsajten hon var med på, till sist valde hon två, och den ene av dom var den rätta. Henne har jag beundrat många gånger, inte ens jag har sådant tålamod.

Visst kan vi använda oss av Lagen av attraktion, så det är bara att läsa på om den. Kanske något för mig själv, vi får se. Finns säkert många andra sätt, använd dom, prova gärna om man bestämt sig för en partner.

Många kramar och kärlek