Är det för sent för kärlek

Nej, det är aldrig för sent för kärlek. Kärlek finns alltid på ett eller annat sätt. Barn och barnbarn, djur, växter, är bara en liten del av vad vi kan få kärlek tillbaka av. Jag älskar min självständighet och den vill jag behålla även om jag skulle vara sambo.

Om man tittar på sig själv och sina egna egenskaper, både medfödda och sådana som man lagt sig till med, kan man kanske byta ut några för att ge plats för kärleken. Som tex min självständighet kan ställa till med, hittar en massa roliga saker att engagera mig i, tiden för partner blir mindre.

Ibland kan det vara bra att fundera igenom vad det är man behöver gallra ut, precis som när kan gallrar ut prylar och kläder, vissa går att sälja med för det mesta slängs dom för att de är söndriga eller slitna. Man måste ha både tid och plats för kärleken.

Vissa människor säger, när jag sluta att leta…….då träffade jag min underbara man…….Kanske de bad sin skyddsängel eller kanske någon av våra andra änglar, vad vet jag, men värt ett försök.

Många kramar och kärlek