Någonstans att bo

Jodå jag har inte glömt att det finns något som heter bostadsrätt också, något mellanting mellan hyra och äga. Här får man glädjen att betala allt inomhus själv, men måste fråga föreningen om vissa saker innan man gör. Man betalar en viss hyra som nästan kostar lika mycket som att hyra. Dessutom behöver man i regel låna pengar till inköpet och då är kostnaden lika som att äga sin bostad (villa).

Hur det nu än är, men alla valmöjligheterna, så kan vi välja fritt. Ingen är bättre eller sämre. Men det är olika liv. Alla blir vi äldre, även om vi inte är sjuka så orkar vi ändå inte lika mycket som när vi var 20 år. Kroppen sätter stopp. Men tankarna och huvudet fungerar som vanligt, alltså måste man lära sig tänka att ta det lugnare.

Även om det lockar alldeles mycket, så tror jag att för min del passar det alldeles utmärkt för mig att hyra min bostad. Vaktmästaren måste gör sitt jobb, för det får han betalt för, och de tjänster jag behöver extra hjälp med, de finns att köpa för en billig pengar. Härligt att slippa krusa folk, för att få hjälp. Det kallas att investera i sig själv med egna medel.

Många kramar och Britt-Kärlek