Om man skulle behöva

Det finns de som har tur att inte ha missbruk på nära håll, då är det inte så enkelt att få tag i hållbar information. Jag har läst en del böcker om olika individer som varit missbrukare och blivit rena/nyktra. Men de saknade alltid rätt information tyckte jag. Nu har jag i alla fall hittat en bok tack vare nyhetsmorgon det också.

Boken handlar om Kjell-Olof Feldt och hans alkoholism, jag hade missat detta totalt. Men nu lyssnar jag på boken i alla fall och den är i mitt tycke den boken jag saknat i ämnet. Han berättar tillsammans med sin fru Birgitta von Otter om hur det varit och vad som sedan händer när Kjell-Olof tar tag i sitt missbruk. Det är ingen dans på rosor, men han är duktig tycker jag. Han blev rekommenderad att trappa ner för att han druckit mycket i många år.

Jag rekommenderar att ni läser/lyssnar på boken den kommer med mycket information. Boken heter Vägen ut – En loggbok om alkoholism och medberoende.

 

Många kramar och Britt-Kärlek