Om natten händer saker

Skyddsänglar jobbar även om natten, jag hade besök av min älsklingsgubbes skyddsänglar i natt och jag var bara tvungen att gå upp och anteckna deras namn. Det går att få fram namnen på dessa änglar men är ingen kvickfix det heller. Nu tror jag att min älsklingsgubbe varit nyfiken, vilket är hans natur att vara,  och vill veta vad de heter och vem de är. Jag tror även att han var vaken samtidigt med mig, för tankemässigt lägger han till, istället för att bara lyssna. Han tror han vet, kanske även bäst……smil…..

Hans skyddsänglar heter Cheri och Markus (enligt älsklingsgubben cherry och merkurius, det är en planet)…..Jag skall inte skryta om att jag fattar det mitt i natten, och vet inte om jag bryr mig direkt heller, jag bara hör att han surar och det kan han göra själv, så sover jag. Jag skrev i alla fall upp namnen. Jag blir jättetrött själsligt, undrar om detsamma händer min själsfrände älsklingsgubben.

Denna Markus har satt griller i huvudet på min älsklingsgubbe, och jag förstår hans surande, ältande, svartsjuka och kollande. Hur jag kan vara säker på att det är hans, jo för han är aktiv om nätterna, och väckte mig precis innan, står givetvis i vägen för Markus men dom har sina sätt att göra sig hörda på (hon visar en skyllt med sitt namn, han talar om det), givetvis får jag hjälp med vad jag skall lyssna på.

Vem har sagt att våra skyddsänglar och andra högre makter är utan humor och humör. Vissa är det lite roligt i alla fall, jag känner hans blängande. Vem påstod att detta här med själslig kärlek är enkelt, inte jag i alla fall, det händer mycket oförklarligt, men också en del riktigt roligt när man väl fått klarhet i hur man kan använda sig utav tankeöverföringen/telepatin. Man skall inte förvänta sig att andra förstå eller ens vill förstå sådan själskärlek.

Samtidigt som detta hände fick jag även veta att jag var halvvägs med rensningen av huset, älsklingsgubben får hjälpa till med att sluta upp och vara så förbaskat negativ, och givetvis är det dåligt inflytande med andra som har svårt med mängden alkohol antingen de finns på jorden eller andra sidan. Men jag kommer att lyckas till slut, så min berömda envishet kommer till användning igen.

Med andra ord mina vakter hjälper till, de vakter jag ställt i alla fyra hörnen, karlen få sin beskärda del och om jag fattat saken rätt och riktigt så enligt Grodans fru “vi skall se över vårt drickande, vi vill inte vara anledning till att älsklingsgubben behöver sälja sin bostad, eller vara anledning till dåliga energier, vi har också barn och barnbarn mm som vi vill behålla, ej förlora och egentligen är det bara alkoholen vi förlorar om vi struntar i att dricka den, men massor att vinna”.

Givetvis så har jag redan åtgärdat detta med att be om hjälp till dessa människor, de har lite jobb framför sig och alldeles underbar hjälp. När det är läge renar jag även deras hus och tomt, men de måste meddela detta. Det är med tacksamhet att jag åtgärdade fruns yttrande. Glöm inte att tacka för hjälpen, högre makter tycker om tacksamhet, och det är billigt. Uppföra sig ordentligt är alltid bra och inte svårare än att uppföra sig dåligt. Hur jag vet skillnad på min älsklingsgubbe och hans grannar, har bett om vägledning och lyder den, ifrågasätter inte. Detta har jag fått lära mig, annars ifrågasätter jag mycket och informerar mig gärna innan jag hoppar på tåget…….

Tillit är svårt att lära sig, speciellt när man skall lita på andra. Givetvis kan man alltid lita på högre makter och sina skyddsänglar. Och idag med massor med snö, sade de till mig att gå in och ta ett bad, bli inne hela dagen, och bara njut av min ledighet. Med andra ord så tänker jag inte gräva fram bilen, snart kommer vaktmästaren och gör en vall bakom bilen, men skottar resten av min uppfart och grusar den. Härligt med en snygg vaktmästare, han har många beundrarinnor här på mitt område.

Många kramar och Britt-kärlek

Guardian Angel, Angel, Figure, Cute, Ceramic, Art, Hope