Förändringar kan ta tid

Jag brukar titta på “Love it och List it” stanna kvar eller sälj huset ni bor i. Vilket kostar mest. Kirstie Allsopp och Phil Spenser leder detta program och brukar visas på sjuan. Programmet handlar om att man behöver inte flytta för att man helt plötsligt behöver mer bostadsyta, kontor, gästrum eller vilket utrymme som helst. Det kostar även att flytta med alla avgifter, och Kirstie är den som bygger och ritar om, Phil är den som säljer och köper annat hus.

Att vara medium lär jag mig i alla fall mycket om mig själv och vad jag egentligen har för åsikt och vad jag egentligen tycker. Det har säkert inte så mycket med mediumskapet att göra som med mina skyddsänglar, ängar och andra högre makter, som gärna vägleder mig och ger mig alternativ. Även om jag är syndigt envis, så har jag lärt mig att det är alltid bra att i alla fall fundera över och faktiskt “leka med tankarna” fantisera över vilka andra möjligheter som finns att använda sig utav. Alla möjligheter är bra, men alla möjligheter passar inte.

Jag vill bo i hus, och det gör jag nästan, jag äger det inte, fast jag tillhör de som gärna äger. Att äga hus är en massa ansvar och en massa annat att hålla reda på och kunna, man bör kunna vara lite hantverkare själv, annars blir det dyrt, eller så får man jaga nära och kära och kompisar. Vilket inte är så förbaskat roligt i slutändan. Blir bara en massa ovänskap till slut. I regel behöver den ena mer hjälp än den andra och när den andra behöver hjälp har den första aldrig tid eller orkar inte.

Då har vi även bostadsrätter att tillgå, man slipper ansvaret utomhus så att säga, men får allt ansvar inomhus. Men då skall du komma överens med helst alla grannarna på mötena i föreningen och du får ändå inte göra som det dig behagar, fördelen med att ha hus, så länge du inte behöver bygga om helt, för då vill kommunen vara med och bestämma. Hyr man sin bostad får man nöja sig ganska så bra, men de har släppt en hel del på vad man få göra och inte göra.

Jag har med andra ord hamnat helt rätt, om jag skall fortsätta bo själv, och ha allt ansvar själv. Mitt boende passar mig alldeles utmärkt, min lgh är väldigt bra planerad, så att min son kommer att bli boendes hos mig ett tag, märks inte. Vi kommer att ha vars ett rum och gemensamt utrymme. Givetvis kommer vi att montera upp växthuset igen, när golvet är inköpt så vi kan förankra det. Då bli även det advent och jul-dekorerat, min son har sin planering. Mina idéer kommer en hel del från de Tv-program, böcker och surfandet på internet. Men jag har inte intresse, ork eller kunskap att själv renovera eller bygga, j ag bara vet hur jag vill ha det och strävar efter det. Betala, ja….det är väl den enklare delen och oavsett var jag bor kostar det.

Vissas av mina program utgår eller får flytta på sig till förmån för fotbollens VM, hmmm….det är inte ens på samma kanal, min fjärrkontroll går alltid förbi sporten, för det mesta. Men har jag besök som vill titta på sport, får de gärna göra det, jag dör inte. Då är det bra med handarbetet. Även älsklingsgubben tittar på fotboll och han håller väl med killen son tyckte det var för hemskt att inte få bli serverad öl till fotbollen. Då undrar jag, hur tänker de egentligen, blir jättearga för att suportnarna bråkar och bär sig åt, det är kanske i fylla och i villan, sedan är det märkligt att folk inte kan roa sig utan att dricka alkohol. Jodå älsklingsgubben provade på ölen, antingen var den inte god eller så blev han sjuk……smil……envisheten och vanemänniskan behöver lära sig ett och annat.

Älslingsgubben tillhör de som är antingen eller, och borde aldrig smakat något med alkohol. Han är den 3dje som jag kan omgående yttra mig om som är född i skorpionens tecken, som skaffat sig svårigheter med alkoholen. Kan tilläggas de andra 2 också fotbollsfantaster och var aktiva själva både med att spela både fotboll och handboll. Så älsklingsgubben det finns inget mellanting för dig…..det är att bara sluta upp med att prova på hela tiden, för du kommer att bli sjuk, sjukare, sjukast……

Jag har bra hörsel och jag hör gnället och jag hör att vissa saknar mig i alla fall, fast det är fel person som gör det. Men han är lite rädd, för han inte ser när, var, hur. Han är fullt beredd på att någonting kan hända när som helt. Hade jag inte vetat, skulle man kunna tro att han pratat med min mor, men hon finns på andra sidan, men har inte varit hemma hos honom. Hon hade nästan samma åsikt om mig, och var det något jävelskap på gång skyllde hon alltid på mig, eller andra skämtsamheter. Hon var också född i tvillingarnas tecken, så det kanske är något dessa tecken har gemensamt.

Jag rekommenderar älsklingsgubben att dricka vatten, när man fått healing behöver kroppen hjälp med att få ut det som inte skall var kvar. och vatten är bättre än alkohol. Jag själv dricker ibland för lite vatten när jag fått healing, då blir jag alldeles torr, på armar, ben mage och rygg. Healing är ingen kvickfix, utan det tar sin tid. Jag mår bra, men är inte återställd och blir kanske aldrig, åldern har väl sin betydelse och det är förbaskat svårt att låta bli att göra för mycket. Min kärra hjälper mig till mina promenader och att jag slipper köra bil till tvättstuga och soprum, men nu är det riktigt fel väder, kallt och blåsigt är nog värre än varmt och blåsigt. Tråkigt nog så är dans det sista jag tänker på, tror inte det uppskattas att jag efter 2 sekunder flåsar i örat på kavaljeren.

Många kramar och Britt-Kramar

Halloween, Witch'S House, Witch, Broomstick, Cat