Överflöd

Alla vill vi ha pengar och dessutom massor med pengar. Ibland undrar jag om vi bara täker på pengar, visst vi behöver pengarna för att göra rätt för oss när vi skall betala våra räkningar. Det som vi glömmer bort är att överflöd behöver inte handlar om pengar.

Vi kanske vill ha nya vänner, hyra ett hus till vetting hyra, få bättre hälsa, hitta en kärlekspartner. Överflödet kan även kanske innebära hjälp till att få lån till bra ränta, kanske handpenningen till  något vi vill införskaffa oss.

Det är enkelt att säga, ge mig pengar så kan jag köpa vad jag vill, men tar man inte hand om de där pengarna så tar de slut. Man får ha ett stort intresse investering av pengar för att de skall föröka sig. Det intresset saknar jag, men däremot har jag börjat använda mig mer utav att få saker, tex hitt rätt bostad, begagnade saker till vettigt pris och dessutom snygga.

Vägarna är många bara vi kan våga pröva och inte bara följa mängden. Jag läste någonstans att Gud kommer inte med pengar……..Tål att tänkas på!

Många kramar och kärlek