Mitt högre jag

Jaha det kallar jag även mitt bättre jag, men kanske är det inte rätt, för mitt högre jag är betydigt mycket kunnigare och bättre, tror jag. I alla fall så har det högre jaget ett större förståelse för andras känslor. Har förmågan att bortom det som händer omedelbart och vet de långvariga konsekvenserna för mig, drivs av oberoende kärlek och utan egoistiska motiv, strävar efter djupare andlighet och förståelse för livet och meningen med det.

Mitt lägre jag eller egot skijer sig ganska mycket från mitt högre jag. Egot tänker bara på sig själv, är materialistisk och yttre framgång, så alla andra kan bli avundsjuka. Medan mitt högre jag strävar efter att förverkliga mig själv och min andlighet. En personlig resa alltså.

De som har blivit riktigta egoister de har tappat kontakten med sitt högre jag och universum. Som tur är går de alltid att reparera kontakten, men det blir en jobbig process.

Många kramar och kärlek