Pengar alla vill ha pengar

Den som kom på att vi skulle ha pengar gjorde säkert något bra, på den tiden, Men visst har det blivit alldeles för pengafixerat allt. Jag tycker detta är trist, man blir inte bättre människa för att man har massor med pengar. Det påstås att jag inte tror att det finns ett överflöd, jodå, visst finns det överflöd, men vem sa att jag ville ha överflöd.

Om jag omvandlar överflödet pengar tilll överflöd mat, blir jag bara tjock, får kasta mat för att jag inte orkar äta upp, överflöd kläder, allting passar kanske inte, eller så blir det som det brukar bli, jag har inget att ta på mig. Överflöd möbler, allting blir bara trångbott, sakerna står överallt och ovanpå varandra.

Visst är då överflöd kärlek eller pengar något speciellt, för de tar inte så stor plats eller hur? Man ser dom heller inte, de bara finns. Jag är ingen expert, detta är bara funderingar.

Många kramar och kärlek