Jag tänkte men så blev det inte

Så känns det, jag skulle använda mina healing kort, tänkte jag, men åkte på en riktig förkylning igen. Det är mitt lilla barnbarn på 18 månader som kommer med sina dagisbaciller, och kanske har jag tur och blir imun mot dom när han blir det.

Men jag tittade igenom korten härom kvällen, och det fanns en del att lägga på minnet, jag skall förklara när jag börjar använda dom, skall bara hela mig själv först. Och lära mig att hela generellt, eller i alla fall till några andra som känner att det gör någon nytta hos dom.

Man  måste inte bara använda healing inom sjukdom, jag stannade i mitt tankesätt när jag kom på att vi skall/får inte prata sjukdomar, utan läkarna sköta sitt, och att man bör prata med sin läkare först innan man accepterar healing.

Många kramar och Kärlek