Släppa taget

Släpp taget får man tillsagt till sig, sluta tänka så mycket och hela tiden ifrågasätta varför inget händer eller varför hjälper det inte det jag gör. Varför löser sig inte situationen. Sådant som inte är bra för en bör man släppa taget om oavsett vad det handlar om eller vem det handlar om. Superenkelt att säga men kanske mycket svårare att göra.

Men man måste för att få plats för det som är bättre, kanske finns det en annan lösning på situationen, finns kanske en bättre kompis, käresta etc som väntar i hörnet men kommer inte fram för det andra tar platsen. Be din skyddsängel, Gud eller vilken ängel som helst om hjälp, förllita dig på att de ger dig hjälpen också även om du inte vet hur det löser sig.

En viktig del är att önska, släpp det sedan till änglarna och bara invänta att du får önskan uppfylld, enkelt eller hur? Någon som ifrågasätter, jag gör, varför händer inget, jag gjorde som det stod. Vi önskade kanske inte tillräckligt bra, så Gud och änglar har något bättre för oss, och vi skall förberedas, tror jag. Men bra blir det.

Jag lämnar min fina trivsamma bostad med jättefina grannar, för en super snygg lägenhet på annan ort. Jag blev ganska så besviken på att jag inte fick en större bostad i orden där jag bor, som är lugn och fin. Men jag klagar inte, min nya bostad är superfin och den har diskmaskin som hyresvärden fixar till mig den ingår i hyran. Jiiiipppiiii så glad jag blev.

Många kramar och Kärlek