Intuition

Lyssna på din intuition, lita på din intuition, ja detta hör man ofta. Men det är inte alltid så enkelt. Ofta tror vi att männsikor är snällare än de är, då säger intuitionen något annat, och man blir osäker på vilket som stämmer. Att gå runt och lyssna på en människa som ställer in sig hos en, och lyssna på sin intuition som säger att man skall passa sig, för människan är en elaking.

Man kan fundera på om man hör och känner rätt, eller man bara inbillar sig. Men oavsett vilket skall man lita till sig själv, säger man inget, kan ingen anklaga en iheller för att man påstått något, eller hur? Jag vet att det är svårt, har suttit i sådana situationer där jag både sett och hört, vad det egentligen är människan sysslade med, och var på väg att bara släta över, men ångrade mig i sista stund, och trodde på intuitionen.

Den hade rätt den gången också, sedan glömmer man bort att folk uppför sig på speciella vis, men man kommer underfund med det ganska så fort, har man trott en gång är det lättar de andra gångerna, och man har inget att förlora på att tro, eller hur?

Många kramar och Kärlek