Spådomar

Jag har genom åren köpt mig spådomar, och säger som de flesta andra de stämmer inte. Tills en dag när jag började lyssna lite mera vid olika händelser. Att jag fick uppleva vad som skedde men kanske inte gällde mig stämde mycket mera.

Jag blev vaksam på händelserna eller kanske jag skall skriva mer medveten. De händelser som inte tilltalade mig, de försökte jag hålla mig utanför, och bad alltid min skyddsängel om hjälp. Det svåraste var alltid kärleken, och vem som var kärleken. I mitt fall, för jag träffade folk hela tiden, nu hör jag inte till dom som blir förälskad eller kär så fort det dyker upp en kille.

De får allt jobba en hel del, och mycket skall stämma överens. Alltid har folk gnällt på min självständighet, undrar hur det hade gått om jag inte varit självständig, fixat och donat till mig själv. Ingen annan gjorde det. Men till slut fick jag veta vem den där överraskningen var, och jo, det var verkligen en överraskning.

Efter mitt umgänge med en del skorpioner, borde jag kunnat räkna ut vem som gömde sig. Och det fanns andra anledningar också som gjorde att vi inte skulle ha kontakt. Nu är det inte lätt för någon av oss, men han har det svårast. Jag tror dessutom att han gör det svårare själv. När jag slutade röka, köpte jag inga cigg, bad inte om någon cigg. Hade antagligen bestämt mig omedvetet.

Jag är övertygad om idag att jag har fått väldigt mycket hjälp av mina skyddsänglar, särskilt sedan den dagen jag bad dom att hjälpa mig utan att jag hela tiden bad om det, för jag glömde hela tiden att be om hjälp. Än så länge är jag jättenöjd.

Många kramar och Britt-Kärlek