Spela musik

Ni kanske undrar varför jag skriver som jag gör, ganska mycket i mitt eget liv och vad jag hör och ser. Jag sitter inte alltid i telefon eller håller på med “högre makten”, även om jag vet att de är med mig överallt. Jag kan bara koppla upp om jag känner mig sugen.

Jag tror nämligen att det alltid finns någon som känner igen sig och tror inte att det finns fler, eller att dom skulle kunna använda sina egna erfarenheter eller upplevelser till att hjälpa andra. Eller att man själv skulle kunna använda sig utav det jag skrev i sin egen livserfarenhet. tänker man bara efter så kan man sätta in snarlika händelser i en annans och kanske bli hjälp av hur man kan gå tillväga.

Jag kan få upp kortet i mina orakelkort “spela musik” väldigt ofta, och jag tro förutom att spela musik att det även kan menas med att man ska vara lite mer kärleksfull, se saker och ting från ett mjukare håll. Som jag nämnt innan har jag och han älsklingsgubben/själskärleken inte lika musiksmak ,jag tror jag lyssnar mer på rock än han på dansbandsmusik, därför är det roligt att spela sådan musik för just honom. Och nu har jag hittat en riktigt bra…..

Det skall vara denna version, och inte den man kan läsa texten på, på nätet. Ganska irriterande tycker jag när det inte stämmer överens. Har för mig att det finns någon sådan låt av de låtar som jag lyssnat på samtidigt som jag haft texten, för det är inte alltid lätt att höra vad som sägs, och så tryter kanske engelskan också ibland. Då har jag tvingats att lyssna på versionen som jag tror vad menad, och jag har blivit vägledd att lyssna på dessa låtar. Jag tror även att älsklingsgubben blir vägledd.

Vissa barn är superduktiga på att veta vad man har lagt i julklappar och andra presenter, min son är en sådan, och faktiskt mitt barnbarn på 13 år också. Barnbarnet satt och tog på alla sina julklappar när han var 7-10 år och sa vad som fanns i dom, och var nöjd, medan mamman höll på bli tokig på honom. Utom när han fyllde 10 år, då hade vi packat in hans data, det tog ett tag innan han trodde på vad han fick se, den hade stått överst på önskelistan länge, och han hade förbrukat 2 laptoppar och 2 plattor…….Då gav sig hans mamma…..

Jag tror att jag har fått ett barnbarn till lille Prinsen L, han pratar mycket med sin pappa säger min son. Givetvis på babyspråk, men jag hörde honom tala om vad han skulle få i julklapp av farmor och av sin faster. Jag ock min dotter pratade via telefon och kom överens om att jag skulle köpa en resesäng och hon kudde, täcke och en extra madrass, detta skall vara hemma hos mig, men alla som behöver får så klart låna, beror på vem som skall vara barnvakt.

Nu när aporna börjar bli klara, det är bara montering av en kvar, och då bestämde barnbarnet att den kunde vara kvar hemma hos mig och vänta på honom där, för han mamma sätter bara ner honom i källaren precis som hon gjorde med filtarna, kofta och mössan. Jodå, jag skall fråga henne en dag var så säker, men hon har det ganska så tufft för tillfället, för mina barns mormor har börjat hålla koll på vad som sker.

Att hon är hos min son förvånar mig inte, första barnbarnet och förälskelse som aldrig gick över, hon är inte glad på hans fru. Jag skall inte nämna här vad hon kallar henne, men vem tror ni har fått skulden, jo jag……men för en gång skull skall jag dementera detta, och har börjat med min son, han kan vidarebefordra detta till sin fru, så slipper han höra på hennes beklagan om mig.

Jag både kan och vågar säga ifrån direkt till person, men har överlåtit till mina barn i deras förhållanden att klara av dom själva först och främst, jag har inget önskemål om att vara dålig svärmor, men jag kan bli om det inte sker en förändring. Jag har blandat mig en gång, och då blev den episoden bra, men de är vuxna och kan lära själv.

För tillfället är det annars lugnt, och det verkar som om jag slipper min vakt, eller vad jag skall kalla den person som höll koll på mig. Jag fick bland mina kort att jag skulle be om extra skyddande energier, så det gjorde jag. Jag trodde det var älsklingsgubben som hade tappat modet helt, men efter en viss irritation fick jag förmedlat till mig att han vågade parkera utanför mitt och ringa på min dörr…..jaha, vem var då denna typ……..

jag hörde att älsklingsgubben frågade någon om vad han hade i min närhet att göra. Givetvis blev det en massa meningsutbyten, och ett par väl valda ord till mig, snacka om att göra bort sig, man behöver inte har världens största kunskap precis för att fatta, färgen på bilen var felaktig bla. Så nu får jag vara utan spanare och det känns ganska så skönt

Många kramar och Britt-Kärlek