Fyrtiotredje orakelkortet för vägledning 43

Skönhetens ängel: Våra ljus lyser varje dag i våra liv och gör oss vackra i själen. Skönheten kommer inifrån heter det väldigt ofta och det kan nog stämma. Vi skulle kanske prova på att utveckla en egenskap som vi kan använda för att se skönhet i allt. Vi har ett lysande en glöd som aldrig släcks, just för att vi är förenade för evigt med vår själ.

När andra ser oss som vackra, lyser vi inifrån och de ser oss som lyckliga och eleganta. Ljuset inifrån har inget med utseende eller kroppsbyggnad att göra, inte ålder, inte hudfärg eller läggning. Det inre ljuset förstärker föreningen med det gudomliga. Att älska sig själv blir vår skönhet och att vi är unika och perfekta i vem vi är. För att utsmycka världen kan vi se oss med kärlekens ögon.

Skönhetens ängen lär oss att skönhet inte är en perfekt individ utan en förstoring av det egna jaget, i kärlekens namn och med självacceptans. Vi kan be skönhetens ängel att hjälpa oss att se skönheten i allt och alla, se det goda i alla människor.

Många kramar och Britt-Kärlek

blomma, växt, blomma, lila, kronblad, blå, äktenskap, flora, lavendel-, lila blommor, violett, lila, blomster, blommande växt, blombukett, snittblommor, blommönster, mark växt, blomsterarrangemang