Svartsjuka

Jodå jag tillhör de som är svartsjuka, ibland helt utan anledning. Detta retade mig väldigt mycket, så jag började läsa och lära mig om svartsjuka. Och kom fram till att “kolla läget” innan du öppnar munnen, titta en gång till. Kolla kroppsspråket, känn efter och jag lärde mig att känna rätt, började jag bli orolig då kunde jag ge mig till känna annars kunde de roa sig bäst de ville.

Detta fungerar för mig, men när man är ifrån varandra och har kanske inte träffats på ett par dagar, så kan känslorna ställa till det igen. Nu har jag kommit fram till att bara för att jag tycker väldigt mycket om, att jag älskar någon innebär inte att alla andra gör det. Och jag som trodde jag INTE var ego-trippad. Hur kan jag då utan ansträngning helt plötsligt bli svartsjuk, och vilja säga många dumma saker?

Alltså fick ännu en gång plocka fram min kreativitet, och har haft nytta av denna lösning ett tag, att bara för att jag………..undrar hur länge det skall fungera. Vad skönt det skulle vara att vara utan denna där svartsjukan att dras med. Den spelar för det mesta bara en massa spratt med en och ställer till bråk, och jag som lagt mig till med ordspråket att jag bråkar inte, jag bara talar om för folk vem det är som har rätt.

Många kramar och Britt-Kärlek

Hjärta, Ledsen, Ont I Hjärtat