Tecken

Väldigt många pratar om att de får tecken från änglarna med vita fjädrar, deet får min väninna också. Jag har aldrig sett de där vita fjädrarna, och var väl lite skeptiskt till att alla de där människorna hittade på.

Tur att man är bildbar, och kan lära sig, visst finns dessa fjädrar och nej jag har ingen fått. Hade säkert damsugat upp eller bara gått förbi med tanken att ännu en fågel som har en fjäder mindre. Eller kanske skyllt på min sons katt, för hon jagar fåglarna och jag blir jättearg på henne, hon tar givetvis hem dom och lägger de numera ute, för i dörren står jag och motar tillbaka henne.

Men vi får speciadesignade budskap och tecken som passar till dessa. Dessa tecken kräver att du är vaken inför möjligheterna. En jul för många år sedan när min mamma levde och vi skulle fira julafton hemma hos henne, doftade det min mormor och hennes mat/bak, det sade jag till min mamma också och som vanligt tittade hon bara på mig, men jag tror att hon fick bekräftat på att hennes egen mor var på besök från andra sidan.

Så nu är det bara att hitta dessa tecken och hitta möjligheterna till dess, man kan alltid undra vad som finns bakom “pappret”…..

Många kramar och kärlek