Tjugoåttonde orakelkortet för vägledning 28

Välgångens Ängel: De flesta av oss tänker på ägodelar och pengar, men det är inte alltid som alla tycker att det räknas till välgång. Man får inte glömma att det finns väldigt mycket som man också kan räkna till välgångens lista. Varandra, barn, skogen, maten det är bara att göra listan längre.

Om man tänker att det som man har i sitt liv är överflöd, det tillhör i alla fall vårt överflöd. Alla är inte nöjda över vad de åstadkommit och vill ha mera, visst vissa saker kostar, men är det verkligen något vi behöver, eller finns det något alternativ som är alldeles utmärkt och kanske ännu bättre. Att få leva i fred, massor med kärlek, vara frisk så gott det nu går, det är ett sätt att leva i överflöd, allt handlar inte bara om hur mycket pengar man har eller kan tjäna.

Att ha ett liv som är tillräckligt är att leva i välgång. Ibland går det att liknas vid att när de lärde säger att man skall dricka 4 liter vatten, tror man att det skall drickas ovanpå allt man äter, kaffe/te, frukt, godis etc. Men dessa skall räknas in för där är vatten i det också. Alltså har vi inte rena pengar och massor på banken tror vi att vi inget äger, visst gör vi det. Vissa äger sina bostäder, andra hyr av banken för de har så höga lån. Jag tillhör de som hyr av ett kommunalt hyresbolag och är nöjd Ändå kan jag ha känslan av att jag vill äga mitt boende.

Fast jag mycket väl inser att jag har det enkelt idag, som passar mig bra, skulle jag köpa mitt boende får jag besväret med lån, hålla koll här och där, fixa med allt själv. Det tycker jag att jag gör i alla fall, varför skulle jag då inte unna mig att hyra min bostad. Detta ändrar jag på hundra gånger i månaden, men jag bor i min hyreslägenhet. Välgång är att leva i överflöd och inte sakna någonting, då kan jag som många andra säga, skulle vara bra med lite mera pengar. Till vad egentligen, jag saknar inget.

Är det för att konsumera mer eller är det för att göra rätt för mig. Finns en del att fundera på. För att våra liv skall vara fulländade är det bra att vet att det finns så det räcker till alla, man måste inte vara avundsjuk eller stjäla från andra, eller ens ställa sig i vägen för andra när de kanske lyckas bättre, ta reda på vad som gör dig nöjd, det är inte alla som passar som chefer.

Många kramar och Britt-Kärlek