Vem bestämmer fortsättning

Jag skulle verkligen vilja bestämma själv, i alla fall att andra lyssnade när jag säger nej. Men där finns genast bekymmer, av någon anledning så när man säger nej, då vaknar en liten djävul i andra människor och helt plötsligt skall ett nej inte existera. Det är precis som om de inte kan skilja på mitt liv eller deras egna liv, jag sa nej i mitt liv, inte i deras.

En händelse jag kan tycka är ganska rolig är när man berättar något för en annan människa, så blir deras reaktion i regel tvärtom, eller om man säger att man tycker om någons utseende, en massa negativt tillbaka, ända tills den andra människan kommer fram, då ändras attityden, eller om man påtalar vad som sades, då försöker folk föra över vad de själva sa, för att slippa ta ansvar för sitt eget yttrande. Om det är snällt, har ingen aning, men ganska roligt tycker jag, och då är jag också trött på människan ifråga och deras uppförande.

Sociala medier och folk reaktioner ett ganska bra område att bearbeta sin avundsjuka på, kolla man upp lite vad det är för människa, så är det ganska överdrivet. Alla som tittar på TV, kan kolla annonsen från en välkänd butik, där de 2 människorna lånar pool och andra redskap och fotograferar som bara den och lägger upp på sociala medier. Då kan man ifrågasätta verkligheter hos okända och deras konton. Man behöver i alla fall inte vara avundsjuk, man har fortfarande ansvar för sitt eget liv, varför då inte göra det bästa av det.

Har lite till att säga om detta område, så jag återkommer……

Många kramar oh Britt-Kärlek