Tjugosjunde orakelkortet för vägledning 27

Godhetens Ängel: Jag vet att jag kan vara god, varför är jag då inte det oftare? Ja det kan man undra, kan det bero på bemötandet från andra människor eller är det bara en stil jag lagt mig till med. Man kan börja med att tro på sina medfödda talanger och försöka göra gott, vara med och göra världen till en bättre värld.

Det där med att älska sig själv är ett intressant göromål, vissa har enkelt för det och det slutar med riktiga egoister, andra svårare och älskar andra människor/djur mer än sig själv. Det krävs träning i att älska sig själv, och att lära sig att man behöver inte alls vara så bestämd som man är till andra eller kanske vara lika snäll och snällare till sig själv som man är till andra. Man vet själv hur lättlärd man är och om man behöver lära sig en gång till när man kommit på att man gjorde fel och skall rätta till sitt misstag, då är det bra att kunna ursäkta sig själv.

Att bjuda in godhetens ängel i våra liv och får bekräftelser genom rätt och fel, men välkomnar rättrådigheter i form av kärlek, glädje, hälsa, framgång, skönhet och intelligens. Rättrådigheten sätter måttstocken för vårt sätt att leva och ger sig aldrig för det negativa. Låt våra goda egenskaper lysa upp där det behövs och hjälpa till att göra gott, kalla på godhetens ängel och ni får hjälp.

Många kramar och Britt-Kärlek