Vem bestämmer?

Just det ja, vem bestämmer i mitt liv och vem har bestämt vissa situationer och vem bestämde att jag skulle ansvara för dom?

Det påstås att vi var med och planerade våra liv innan vi kom tillbaka till jorden. Fortfarande undrar jag hur man kan vara så förbaskat korkad att man planerar in sådant som man blir jättebesviken på och sådant som gör jätte ont. Oavsett vad det handlar om pengar, kärlek, vänskap osv.

Det påstås också att vi väljer föräldrar……..om det är på sådant sätt ska jag försöka komma ihåg hur det går till och meddela alla som jag är i kontakt med om hur det ligger till, och tro mig när jag påstår, att jag skall inga misstag planera in, eller annat som är trist för mig. Jag skall bara ha folk som tycker om mig, älskar mig och bara gör som jag vill, utan diskussioner. Härligt……….

Jag har redan nu meddelat min skyddsängel om att hon skall påminna mig. Om vi nu är med och planerar så har jag läst någonstans att vi skall egentligen bara skall uppleva bra situationer och inga större svårigheter i våra liv. Nu finns det till och med för mig att läsa att det händer mycket tråkiga saker till vissa människor som inte är enkelt att värja sig mot. Vissa situationer skulle vi valt annat än det vi gjorde, i alla fall valt om, varför gör vi då inte det?

Är vi verkligen sådana mesar att vi inte tycker, mer än, när vi gnäller att vi är värda betydligt bättre än det vi nöjde oss med? Och jag har då sannerligen inte bara upplevt goda, trevliga händelser, utan fått uppleva min beskärda del av tråkigheter.

Jag återkommer till detta…………pinga mig gärna, lämna gärna en recension på vår Spålive.se sida

Många kramar och Britt-Kärlek