Trettioåttonde orakelkortet för vägledning 38

Alkemins ängel: Att tänka positivare tankar gör så att jag väljer bättre livsval, samtidigt som jag hjälper andra att göra detsamma. Denna ängel hjälper dig med att omvandla det negativa i ditt liv till kunskap och erfarenhet. Den öppnar oss för högre sanningar och att älska jaget, hedra själen. Alkemin hjälper oss att acceptera att vi behöver tänka om och välja bättre och att se glaset som halvfullt, inte som halvtomt.

Alkemins processen handlar om att gå igen alla missöden och svårigheter och se de ur bättre synpunkt och se händelserna som lärdomar istället för besvikelser. Tankekraften blir positiv med alkemin hjälp och att se det goda i livet. Nu kan du ta kommandot över ditt eget liv, alkemins ängel finns till din hjälp.

Att kalla på alkemin ängel gör att vi omvärderar oss själva, våra liv släpper allt det negativa och ser händelser och oss själva med kärlekens ögon. Helst plötsligt förlåter vi de som sårat oss, och ställt till det i våra liv på rätt sätt och släpper taget om att vara hämndlystna, missunnsamma och att vilja ge igen. Vi lägger inte ner vår energi på onödiga händelser längre, förstår också innebörden av att förlåta fast man inte vill.

Efter denna process tänder vi vårt eget ljus som kommer inne ifrån och omvandlar oss till kärleksfulla individer som helt plötsligt är mogna och kloka, som sprider kärlek och gör världen till en bättre plats. Att sätta igång alkemins helande process kan bara ske genom kärleksfulla och positiva tankar.

Många kramar och Britt-Kärlek