Tror detta är nödvändigt

Jag kände på mig att jag skulle skriva lite om karma, vi har karma inom Kristendomen, Hinduismen och Buddismen. Den behöver inte vara dålig, kan lika bra vara trevlig. Allt beror på vad vi sänder ut. Är vi bara gnälliga och negativa får vi igen detsamma, träffar bara negativa och gnälliga människor. Är vi trevliga och positiva träffar vi bara på trevliga och positiva människor

Vi har en lag om karma, den innebär med andra ord att omständigheterna i tidigare liv är orsaken till det liv vi lever idag. Nu är jag kluven till detta, vi har en skärseld, vi går igenom när vi går till andra sidan, och detta skall väl rena oss från detta livet och alla de dumheter vi gjorde här, blev vi inte straffade i detta livet, varför skall vi bli det i ett annat liv för sådant vi gjorde i ett helt annat liv. 

Dessutom finns det änglar man kan be om hjälp så att man slipper karma från tidigare liv. Och min själ är väl klokare än så, det heter i alla fall att vi lär oss även på andra sidan också, det är som en skola även där. Är vi då så dumma att vi inte tillgodogör oss våra lärdomar även om de kommer från en annan människa eller bok. Dessutom kallas själen ett högre jag, då kan själen omöjligt vara lika korkad som jag för visst är det skillnad på mig och på min själ.

Karma betyder handling och är resultatet av människans handlingar. Alla handlingar får konsekvenser oavsett om de är dålig eller goda.

Jodå jag har rumpan bak, men kunde inte komma på en bättre formulering…….

Många kramar och Britt-Kärlek

Fira Nyår med mycket vett……