Det kan vara enkelt

Gör inte saker och ting svårare än vad de är. Enkelt att säga men ibland har man en massa förutfattade meningar som gör det svårt. Provar man kan man bli glatt överraskad över att det inte var så svårt som alla sa eller ens som det stod skrivet. Detta kan jag intyga när jag slutade röka, jag hade förutfattad mening, hur svårt det var. Sen den dagen jag slutade köpa cigg, sen den dagen har jag inte ens velat röka. Jag tror givetvis mina skyddsänglar har med saken att göra, och vad härligt för mig, Tack för det mina skyddsänglar.

Fundera över sin livsväg det gör nog de flesta och helt plötsligt har jag fått tag i en bok som förklarar det alldeles, jodå det är boken om Skapa Pengar – nycklar till överflöd. Sluta leta utanför dig själv, leta inom dig så finner du svar, visst detta har jag hört många gånger. Men med lite hjälp att ställa frågor till mig själv om vad jag vill göra, vad älskar jag att göra, vad attraherar mig, vad blir jag glad av. Vad är det jag gör varje dag och tycker är jätteroligt, vad är jag jättebra på, vad tänker jag mest på.

Att upptäcka min livsuppgift är att man lägger märke till vilka färdigheter man har, tex vilket jobb, vad gör jag på fritiden, vika aktiviteter. Vi använder våra färdigheter när vi börjar på ett nytt jobb, eller som mannen som startade ett företag, gjorde efterforskningar på vad som gick bäst och där han kunde tjäna mest pengar. Kom fram till att han skulle sälja godis, det äter de flesta. Men verksamheten gick uselt och han kände ingen glädje av att driva detta företag. Han drog inte till sig kunder. Tjänade alltså inga pengar fast han jobba mycket.

Han bad om en inre vägledning och fick detta. Började fundera på vad han egentligen tyckte om att göra, han älskade att springa och hade haft svårt för att hitta rätt skor och annat han behövde, i de  butikerna som fanns. Här hittade han idén till sitt företag, startade om och sålde skor och annat man behöver för att kunna springa och inte har kroppsdelar som tillhör standarden, detta blev fullträff, han drog till sig kunder och därmed också tjänade han pengar.

Många kramar och Britt-Kärlek och ett mycket Gott Nytt År