Det är varmt

Alldeles för varmt, tycker jag och säkert fler med mig. Min granne som är 10 år äldre än mig, sitter på sin uteplats och myser ibland bakom parasoll och ibland i solstolen. Hon ser friskt brun ut så klart, denna dam är ute och promenerar flera gånger om dagen. Ibland cyklar hon längre sträcker såsom milen, hon har en stor bil, tyckte inte hon behövde byta den när hennes man dog.

Kan bara hålla med, hennes son backade in bilen till henne och detta tyckte hon var toppen, så de gånger hon använder sin bil, backar hon tillbaka bilen in i garaget. Hon tycker det är besvärligt, men vill inte vara sämre än sin son.

Visst är vi väl lustiga vi människor och väldigt roliga tycker jag. Min granne har inga som helst bekymmer med att det är så varm och kan mycket väl ge sig ut och fixa i sina blomkrukor, små rabatter. Det ser också alltid vackert ut. Mitt minsta barnbarn har charmat in sig hos henne, så det hade inte varit hela världen om han hade ryst om hennes fina blommor, som han gör med mina, men han fick inte för mig, och blev så klart sur.

Många kramar och Britt-Kärlek