Välkommen hit!

Hej och välkommen till min blogg! Vad roligt att just du hittat hit!

Jag heter Liv och har varit medial sedan jag föddes. I min släkt har den mediala gåvan ärvts i generation efter generation och jag hoppas att även mina egna barn ska ärva den.

Att vara häxa är för mig både en tro och en livsstil. Kanske har du sett skräckfilmer med häxor som kastar förbannelser på folk, det är inte riktigt någonting jag kan relatera till. Att vara häxa är för mig istället att kunna se skönheten i naturen, att veta att det finns andra varelser än de vi kan se, att vara intuitiv och veta vad som ska hända innan det händer, samt att hysa en vilja att hjälpa andra människor genom min förmåga.

Du har säkert läst eller hört om att det finns svart och vit magi. Jag har valt att hålla mig på den ljusa sidan där jag, istället för att tänka “hur kan jag dra vinning av den här situationen?” eller “hur kan jag hämnas på denna människa?”, välja att tänka “hur kan jag göra denna värld till en bättre plats?” och “hur kan jag genom mina gåvor hjälpa och nå ut till den som bäst behöver det?”. För mig är kärleken och ljuset det allra viktigaste, alltid!

Jag hoppas att du ska tycka om min blogg och att du känner för att ringa mig någon dag!

Varma kramar / Liv