Våren

Det är så varmt ute idag. Det är tydligt att våren är på väg med stormsteg. Snart knoppas träden och vi hör fåglar sjunga igen.

Jag brukar säga att våren är en väldigt god tid för nya projekt. Under våren är bästa tiden för dig som är intresserad av det mediala att påbörja din andliga utveckling så att du, precis som naturen, får nytt liv. Ibland kan det kännas som att mörkret och kylan tar med sig en del av glädjen, då kan det vara mycket bra att samla nya krafter nu när ljuset kommer tillbaka!

Under våren är mitt råd till dig att spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Ta in det som händer. Känn de dofter du har omkring dig, hur vinden får ditt hår att röra sig (ett tips, prova att vara utan mössa för att verkligen ta in hur det känns!), lyssna noga efter vilka ljud du hör. Framförallt skogen är väldigt vacker under våren. Var försiktig bara så att du inte stör någon, många av skogens djur får ungar under våren och de vill vi ju inte råka skrämma!

Passa på att njuta och att stanna upp i ögonblicket nu under våren. Någonting du kan prova är en liten meditation utomhus om du hittar ett mysigt ställe. Jag kan tipsa om lätta meditationsövningar i kommande inlägg!

Kram! / Liv