Viket är vad

Medium eller siare, finns säkert andra ord för vad som andra kallar sig som sysslar med overnaturligt, tror jag att jag vågar uttrycka mig. Det finns skillnad på vad de gör och vad de kan få fram, bra att veta är att det finns en felmarginal, det sägs som så att man har 80% rätt alltså 20% fel.

Jag som “hör” kan ibland höra fel, det tror jag i alla fall. Speciellt när inte skall vara med eller inte vara med. Kanske är det på sådant sätt att man vill inte att inte skall vara med, det blev många inte här……

Ett medium är som en tolk mellan vår värld och andra sidan, kan ibland vara svårt att höra. Men m an hoppas att man förmedlar rätt informtion till personen i fråga, hjälpen finns och man har alltid lösningar, både lätta vardagliga eller helt otroliga. De otroliga får man ha en stor portion mod, för att ens försöka sig på.

En siare har förmåga att se och att se in i framtiden, är även deras uppgift. De kan även se in i framtiden, och kan se vad som hänt över avstånd, men även tidigare liv.

Många kramar och kärlek