Året 2021 går mot sitt slut

2021 blev ett konstigt år, men mycket avståndstagande och hemmasittande. Tur att jag handarbetar och att det finns massor att göra. Många gratismönster. Gör man för mycket till sig själv kan man alltid sälja på loppis. Ett trevligt sätt att umgås. Eller varför inte ett torgstånd. Kyrkan, föreningar har försäljningar. Välgörenhet till de som behöver bättre. Man behöver inte vara sysslolös. Garn finns att hitta till vettigt pris, man får vara lite detektiv. Jag gjorde om mitt vardagsrum till mitt hobbyrum, där har jag alla mina hobbyer.

Happy New Year 2022 - Royaltyfri 2022 Bildbanksbilder

Är på väg med stormsteg. Hoppas på ett bättre år är närhet och möten kan äga rum utan att risk. Man kan börja året med att gå på promenad, dansa i vardagsrummet, javisst med sig själv, ingen som klagar att man trampar på dom. Bestämma sig för mera kärlek i livet. Ta sig i kragen att äta sundare, kanske göra som man gör till barnen, äta godis på lördagen.

Börja läsa någon bra bok, gå en kurs, lära något nytt. Har man dator kan man alltid gå en distanskurs. Börja odla sina egna grönsaker och potatis. Man kan odla potatis i en hink, mina barn har provat, fungerar alldeles utmärkt. Odla egna blommor. Försöka tänka positivt i stället för negativt, Precis som när man tänker negativt drar man till sig mera negativt, blir det mera positivt när man tänker positivt.

De lärde påstår att det tar ca 28 dagar att förändra en negativ tanke till positiv, så ge aldrig upp, Ta en sak i taget, det är lättare då. Titta på roliga filmer, lyssna på glad musik, bär färgglada plagg, välj ljus i stället för mörker. Nyårslöften är bara stressande, gör det som känns bra och bäst.

Hur jag firar min nyårsafton: I år har passar jag inte mitt barnbarn, så då blir jag själv. Jag har folk jag kan köra till men jag har ingen lust. Jag skall fixa mig något gott att äta, se på TV, vara inne på Spålive.se, Jag älskar mina mys-kläder men man vet aldrig om jag klär mig till fest, det innebär även smink. Ovanligt tyst med smällare och raketer, men några har fuskat. Får se hur det blir kl 24.

Ett riktigt gott slut på 2021 och ett riktigt Gott Nytt År 2022.

Många kramar och Britt-Kärlek