Fira Jul och Nyår och trivas

Fira Jul och Nyår bara med sig själv. Tycker nog de flesta är riktigt trist, Jag kom underfund med att jag kände gemenskap och trivsel med bara mig. Riktigt trevliga TV-program visades så tiden gick fort. Roligt handarbete på gång. Ändå hade jag inte bjudit mig själv på fest. Det tänkte jag ändra på till nästa år, jag kunde träna på de andra storhelgerna. För det mesta har jag ändå firat med mina nära och kära som finns kvar. Men ibland kommer livet emellan med än det ena än det andra.

En riktigt trevlig Jul och Nyår med mig själv kan se ut så här: Jag fixar sådan mat jag gillar, håller mig till traditionen, eller startar min egen tradition. Dukar upp snyggt, fräschar upp mig själv och klär upp mig. När jag kände mig riktigt modig, bjöd jag in min skyddsängel. Här är valet att antingen dela tallrik eller duka till en till. Man behöver inte skämmas för ingen levandes människa hör ändå, så det går alldeles utmärkt att föra ett samtal högt. Man behöver inte bara tänka.

Det behövs alltid lite träning för att förstå och tro på det man hör, ser, känner och så vidare. Desto mer man tränar desto säkrare blir man. Passa på att önska, testa olika saker, prova er fram. Tänk på att änglar jobbar för allas bästa, din egen skyddsängel är bara din. Kan vara en person som betydde väldigt mycket innan sin bortgång och har fått i uppdrag att skydda och hjälpa dig, skyddsängel är alltid av ljus.

En riktigt God Jul och Gott Nytt År

Många kramar och Britt-kärlek