Ärkeängel

Ärkeängel Chamuel/Samuel kärlekens ängel men även de goda avsikternas. Hans färg är röd. Han hjälper oss att öppna våra hjärtan så vi kan emot kärlek och det stöd vi behöver. Chamuel hjälper oss att finna den lycka vi letar efter att den finns inom oss, han hjälper oss även att lämna vårt ego. och ha kontakt med hjärtat. Oxens speciella ärkeängel med förkärlek till Väduren.

Chamuels budskap: Jag är vid din sida på väg till kärleken, känns kanske inte enkelt, men är var du gör den till. Samarbeta med mig och minns vem du är, då strömmar kärlek från ditt sanna hjärta, din själ.

Chamuel kan även hjälpa oss att se kärlek i alla situationer, och släppa problemen istället för att älta. Hjälpa oss se det positiva i stället för det negativa, få oss att sluta upp med att döma och kritisera.

Att ha negativa tankar, inte förlåta eller att inte acceptera människor eller situationer är att låta egot styra. Vi har lättare för att läkas när vi gör saker och ting i kärlek. Ett samarbete med Chamuel är att se det bästa i andra.

Ärkeängel Chamuel hjälper oss även att hitta våra själsfränder och tvillingsjälar, han förmedlar kärlek till olika situationer. Det är bara att be honom.

När Ärkeängel Chamuel arbetar tillsammans med Ärkeängel Mikael är resultatet att vi får veta om vår partner talar sanning.

När Ärkeängel Chamuel och Ärkeängel Raguel arbetar ihop är resultatet harmoni och frid i konflikter.

Samarbetet mellan Ärkeängel Chamuel och Ärkeängel Rafael är resultatet se kärleken i en situation.

När Ärkeängel Chamuel och Ärkeängel Sandalfon jobbar ihop är resultatet att intuitivt hitta vår själsfrände och tvillingsjäl.

Samarbetet mellan Ärkeängel Chamuel och Ärkeängel Uriel resulterar i hjälp till yrkesliv och företag.

Många kramar och Britt-Kärlek