Lite fakta om Själsfränder/Tvillingsjälar och Karma relationer

Karmiska relationer är jordiska, där man har läxor att lära i mötet med varandra, Denna relation är den vanligaste, ofta baserad på ytlig och fysisk attraktion där man låter sig dras med i stundens hetta. Tar mycket hänsyn till utseendet, pengar, ägodelar och titel. Meningen med denna typ av relation är att man ska lära. Väljer man det karmiska framför det själsliga, Själen behöver kärlek och vackra saker och ting utan att behöva äga. Är förhållandet ohållbart och mycket dåligt kan det innebära att man blir ett tomt skal.

I karmiska relationer handlar det mycket om egot och maktkamp. En relation med mycket svartsjuka, missunnsamhet, rädsla och olika värderingar. Man vill göra om den andre människan, känner sig ofta hotad av den andres framgång. Ofta är den en fysisk attraktion, som inte riktigt fungerar och till slut är relationen energidränerande. En vanlig relation, mötet blir av för att man har läxor att lära. Jag vet att det mycket väl finns bra karmiska relationer allt beroende på människan och dennes egenskaper.

Denna typ av relation speglar vårt sämre och lägre jag. Man har svårt att vara sig själv, att bli accepterad för den man är, svårt att finna samtalsämnen och gemensamma intressen. Man har lockats bort från sin livsväg, kommit ifrån sin själ, balansen är dålig och en känslomässig katastrof.

Själsfrände/Tvillingsjäl är ovanliga relationer, men har blivit fler under de senare åren. Man kan glida ifrån varandra på grund av de starka känslorna, man behöver egen tid. Det påstås att det finns 164 själsfränder, jag har mött 3 alltså har jag 161 stycken kvar. Nu har jag inte tagit reda på om någon av mina barn är själsfränder eller någon annan i min bekantskap, men roligt och intressant är det.

Tvillingsjäl, ja vid närmare eftertanke så påstod mitt kvinnliga medium att jag visste vem det var när våra ögon möttes. Tänk om de där medium kunde prata i klartext, namnge och säga när, helst med mobilnummer och adress. Men det är inte enkelt. PG hade en del att lära, och tydligen har lärdomen varit jobbig, då är vi kanske på samma nivå snart, eller som vi säger på medium-språk, våra energier är överensstämmande, vi är på samma nivå.

När jag mötte PGs blick på baksida av min bostad, (jag kände inte igen honom, han har nya kläder, hjälm och ny MC), har jag känslan glädje, ilska, rädsla och förvåning och att jag bara visste att det var han. Min reaktion är ilska. Jag vägrade att erkänna att jag fortfarande älskar den där uslingen, och visst kan jag hålla med på att han är värd kärlek, men vad min kärlek beträffar……….

Kan jag lita på honom, jag bara vet att han har en baktanke med att vara min vän, men vägrar att erkänna att vi skulle vara lika. Jag är inte otrogen, i min värld gör man slut först och hittar tillbaka till sig själv, innan man påbörjar ett nytt förhållande.

Mitt medium kom även med förslaget att jag skulle träffa honom 1 gång till…………då tänkte jag, hon vet inte vad som händer. Alla kan inte kunna allt, jag vet, jag värdesatte inte min egen erfarenhet och kunskap, har blivit bättre på det. Denna 1 gång till, är resultatet, att jag har folk som håller koll på mig och min bostad, dessa människor förstod inte för 30 år sedan och har tydligen inte skaffat sig någon bättre förståelse heller. Mina grannar är informerade och är vakna, minsta lilla bråk, och de vet vad de skall göra.

Jag vet att jag måste förlåta honom för att jag ska kunna läka själsligt. Jag är ganska ombytlig för tillfället i mina åsikter om PG, känner att mina gamla åsikter är på väg att ändras. Dessutom tvingades jag genomlida denna process som han satte igång, tvingade mig att ta tag i mina egna känslor, kunde inte fortsätta att gömma mig. Jag tänker inte genomlida en pärs till med honom, då är jag hellre själv. Detta velande blev jag irriterad på och då gjorde jag som så.

Jag bad änglarna om hjälp, Ärkeängel Chamuel/Samuel att fixa till det bästa för oss båda och hjälpa mig att fatta rätt beslut. För skulle det vara på sådant sätt att vi har en framtid igen tillsammans, att det är förutbestämt innan vi gick ner på jorden, så skall minsann förlovning och giftermål finnas med och det är senast 2022, vi har känt varandra i mer än 30 år, så det är på tiden. Jag går inte med på att bosätta mig på den orten där han bor. Jag gör för bådas bästa, han har ett stort ego och tänker bara utifrån sitt.

Förra gången brydde jag mig inte så mycket om vem som bestämde vad, och se hur det gick. Denna gång har jag bestämt mig för att jag kan och vet, till bådas bästa. Han har fritt att välja och jag vet att jag behöver inte vara rädd, för jag kan leva utan honom, och kommer att fixa det som jag strävar efter. Jag kan alltid locka honom med dubbelgarage……… Tydligen är det förutbestämt av högre makter att vi själsfränder/tvillingsjälar alltid tycker den andre är snygg och attraktiva. Min åsikt är att egen fri vilja är bäst. Mina krav är inte förhandlingsbara.

Nu hoppas jag att denna långa berättelse hjälper många, att aldrig ge upp även om det är jättejobbigt, be änglarna om hjälp, be din skyddsängel, det är bara att säga “vill du hjälpa mig med…..” sitt inte bara och vänta, lev livet, man missar inte tillfället att träffas igen, det underlättar säkert att vara ute bland folk, det är inte alltid man vet bäst själv och får ge med sig, men det brukar vara acceptabelt, för man blir inte utan själv, och allt känns bra.

Hur det blir med PG och mig, kärleken finns där, intresset finns där………… Vi hade det bästa förhållandet men det fick vi inte ha ifred, blir det samma om vi skulle prova en gång till.

Intressant är också att båda mina barn har träffat sina själsfränder. Sonen är gift, dotter är på väg. Sonen och hans och hans fru, de är lika i mångt och mycket, och hon gör mig lika arg på henne och jag blev på han. De diskuterar hela tiden och är jättejobbiga att lyssna på, de blir lika irriterade på varandra, men skrattar lika mycket. De försöker vara varandras chefer, men det går aldrig hem. De har liknade intressen och jobbar bra hop. De träffades under 1 år, sedan tog det slut, träffades igen ett år senare, men hade kontakt lite då och då. 3 år senare är de gifta och nu skall de bli föräldrar till sommaren.

Dottern och hennes kille fungerar också bra ihop, de har båda barn, och otroligt nog är det inga konstigheter. Hon och mitt barnbarn flyttar till honom i hans hus. De har löst situationen bra och ingen blir utan om det inte skulle fungera. Mitt barnbarn har pratat med mig som hans mamma pratar med honom, när det är viktiga saker. Han pratade om för mig att han skulle flytta långt från mig (10 mil), jag förstod att han ville kolla så att det var OK, och det var det. Det finns plats även för mig hos svärsonen………..

Många kramar och Britt-Kärlek

Rose, Graphic, Flower, Deco, Decorative