Att ha kontakt med sin egen skyddsängel

För min del har jag kontakt med min egen skyddsängel varje dag. Jag har turen att ha henne vid min sida alltid, detta har jag inte blivit klok på förrän på äldre dar och när jag förverkligade med utbildning i mitt intresse för övernaturligt, änglar med mera

Hon är jätteduktig och har stor kunskap, det är roligt att försöka ta reda på hur mycket och vad det är hon kan hjälpa till med, Likaså vad änglarna hjälper till med, de är till för att hjälpa oss människor så det är bara att be om hjälp..

Men när jag tänker tillbaka så finns där många händelser där hon varit med och sett till att jag fick veta, att se upp, att få fart på mig, hon lärde mig att skulle mitt liv bli som jag ville, fick jag hjälpa till en del, och fundera på vad jag ville och inte hålla på med vad jag inte ville. Hon talade om för mig att i universum finns inte INTE.

Och den informationen gjorde att det blev svårt att tänka, jag var van vid att tänka INTE. Visst var det enkelt att säga, då måste det vara tvärtom, det jag vill alltså. Jag får frågan, vad är det då? Hon vet, men tvingar mig att tänka efter, och det har jag sysslat med sen dess, men väldigt ofta slinker INTE dit där det inte skall.

Alltså det är bara att träna……….

Många kramar och Britt-Kärlek

Barn, Fe, Magic, Fjäril, Vinge