Barnbarnsmys

Ja det har jag varje dag förutom 8 dagar per månad, då han är hos sin mamma. Minstingen till barnbarn har tagit för vana att somna i sin egen säng, men under natten vilja komma till mig. Pappan orkar inte, de är lika varma båda, så det blir olidligt att sova.

Men hos farmor går det att mysa, och det gjorde han extra under natten som gick. När det gått en timme blev farmor lite irriterad på att ha en torktumlare i sängen och blev lite sur, han lugnar sig i ca 2 minuter sen igång igen, men till slut somnade han om.

Jodå det är supervarmt i min bostad, och NEJ jag öppnar inte, katten har för vana att jaga både fåglar och möss. Katten höll mig vaken häromnatten med att plocka in musen och sen jaga den stackaren i  hela lägenheten, även där jag sover, under min säng. Då gick jag upp, sen dess har det fått vara stängt, både fönster och dörrar.

Det är andra musen som hon tar in och tar död på. Nu hör det till saken att det är sonen katt, och han fick sig en blåsning så klart, att katten får bo ute om den skall hålla på så. Det finns många anledningar till att jag inte vill ha husdjur varken inköpta eller sådana som bara finns som tex spindlar och annat kryp.

Det är roligt att studera de små barnbarnen och deras utveckling. Den tiden fanns inte när man själv hade små barn. Och en sak är att mitt minsta barnbarn är intresserad av vädret på TV och när det visas fotboll, till min sons stora sorg, han hade hoppats på hockey, men minstingen är kanske bara sportintresserad, det återstå att se.

Många kramar och Britt-Kärlek