Beslut

Härligt det är när man tagit beslut och det känns rätt. Härligt är också att jag får visa humör, sonen har plockat fram den sämre sidan av mitt annars så jämna humör. Ger han sig inte nu, då blir den sidan mindre rolig för honom och då pratar vi inte längre, du kan han agera på de riktlinjer han fått, nämligen försöka hitta sig en egen bostad.

När man gått på en sådan smäll som han gjort och ändå skall gå på en sådan nit till, då blir jag ärligen riktigt förbannad. Det är på den nivån att numera tittar han mig inte i ögonen, för kan han inte stå, till sin egen sanning skall han inte heller hålla på med det han gör.

Jag har sagt ifrån att hon är inte välkommen hem till mig, han kan hålla sig borta men det minsta barnbarnet släpper jag in, han har inte bett om att få sådana idioter till föräldrar. Kanske skall jag ansöka om vårdnad av honom, fast jag inte tror att jag skulle få den, men jag kan kan som alla andra fantisera “rätten beslutar att Farmor får vårdnaden om sitt minsta barnbarn tills båda föräldrarna har förstått vad det innebär att ta ansvar och se till sitt barns bästa”.

Jag hade skrattat. Mitt humör sträcker sig då också till han som jag kallar för älsklingsgubben, otroligt vad ursäkter de kan hitta på för att får dricka EN ÖL eller annat med alkohol. Det är tydligen inte riktigt poppis att jag börjar veta vem som kör och spionerar på mig, nu är det bara nästa steg, de är kanske singlar hela högen, kanske finns han där, den som dom letar efter, den nye karlen. För ta mig tusan jag har då missat honom.

Bara så ni vet, om det nu finns någon spion som läser min blogg, min granne fyller år idag, och hennes ex gratulerar henne och brukar även hälsa på henne.

Många kramar och Britt-Kärlek