Ett orakelkort i veckan för vägledning 1

Det påstås att livserfarenheter gör att vi blir säkrare, växer som människa och att vi kommer närmare det gudomliga. Änglarna hjälper oss att möta de trauman, förluster o separationer som vi kommer i kontakt med i våra liv. Det finns inga negativa änglar utan de hjälper oss att se det positiva i alla situationer, och vill att vi ska ha det roligt och bra. Det handlar inte om att vara religiös, utan om att hitta sig ett bra liv och hitta sin livsväg.

Givetvis är allting lättare när vi är positiva, det känns i alla fall så. Jag ifrågasatte om det verkligen planerades att man skulle stå ut med tråkigheter av svårare slag, vem ville egentligen ha sådant i sitt liv, men svaret är ganska enkelt, det beror på oss själva, vi är människor med egen fri vilja. Det finns ingen högre makt som tvingar svårigheter på oss. Det är inte lätt att vara människa emellanåt med alla val som finns. Det gäller att tänka efter.

Visst är det lättare att beklaga sig och vara negativ emellanåt, avsätt tid…..till exempel 5 minuter om dagen., och var hur negativ du vill. Resten av dagen tränar man på att vara positiv. Min dotter påstår att hon måste ha de 5 minuterna för att orka vara positiv. Man behöver inte överdriva på något håll. Bara för att man ber om hjälp av högre makter, innebär det inte att man slipper göra själv, man behöver kanske tänka om i vissa situationer, kanske ändra på sitt eget beteende.

Änglar har inga förutfattade meningar om vem du är eller inte är, de kritiserar inte, straffar inte eller beskyller oss för vårt uppförande. Änglar är till för ALLA oavsett religion. De lär oss att förlåta oss själva och andra, lär oss vara snälla mot andra, men det innebär inte att man låter sig bemötas hur som helst. Trevligt bemötande är alltid trevligt. Jag gör det inte svårt, utan så enkelt som möjligt, för jag är också bekväm av mig, tycker om enkelhet och lätthet. Varför krångla till det, jag är bara människa,

Jag köpte denna kortlek Ljusets Änglar, orakelkort för gudomlig kontakt. Det var inte riktigt vad jag förväntade mig, men tänker använda den som vägledning 1 gång i veckan och kanske hjälper det någon. Den består av 52 kort och därmed lika många olika änglar. Jag ber om hjälp att välja kort och ber kortleken att vara oss alla hjälpta på något sätt, blandar och drar kort: Varför bara beklaga oss över pandemin, när man kan använda tiden till att förbättra sig själv och därmed även världen. Höja sin egen energi till det bättre.

Mångfaldens Ängel: Det som är annorlunda och unikt, tilltalar mig. Jag försöker acceptera det som är svårt för mig. Kärlek är nyckeln till mycket, kärleksfulla handlingar, är inte samma sak som utnyttjande och tagande. Låt änglarna hjälpa dig att hitta bra vänner för just dig, hitta ditt “högsta bästa”, lösningar på bekymmer, att hitta det positiva i en jobbig situation. Hitta fritidsaktiviteter. Hjälpa dig att att öppna ditt hjärta och släppa ut hat, rädsla och ilska, låta kärleken ta plats. Acceptera dig själv och låta andra vara som dom är.

Många kramar och Britt-Kärlek

ben i flerfärgade löparskor. - annerlunda bildbanksfoton och bilder

.