Önska och du ska få

Är det verkligen så enkelt? Och hur lång tid tar det? Jag trodde det redan var klart! Om jag nu skulle uppfylla min egen önskan, hade jag gjort det för länge sedan………Det saknas pengar för att jag själv ska kunna genomföra min egen önskan. Ge mig pengar så kan jag köpa själv…………Ja det är enkelt att önska, ska bara lära mig ta emot, för jag vet inte hur jag får det jag önskar och det är kanske inget bra säll jag vill styra mottagandet på. Tacksamhet är bra.

Varför gör vi då inte det!!!! Uppfyller våra egna önskemål, ser till att det finns de pengar vi behöver……..Kan det bero på att vi vill att andra ska betala, ge oss presenter. Jag har undrat i många år varför det inte finns någon som förärat mig med en mangårdsbyggnad eller varför inte ett slott. Jag har alltid ställt upp på andra människor, bytt bostad till större för att mina barn flyttat hem igen, för att sedan flytta igen. De har stått mellan 2 bostäder och då är mamma bra att ha.

Men jag är inte mer än människa jag heller, och har tagit till mig resonemanget ha bara de rum jag behöver för egen del, de andra får fixa sitt. Men ändå behöver jag emellanåt fler rum, hur gör jag då? Ja, i mitt fall ändrade jag mitt vardagsrum till mitt hobbyrum och satte in en dag-bädd, när jag har gäster, får de mitt sovrum, och jag kan leva som vanligt. Och min önskan har utvecklats till vad jag kallar generationsboende, ett större hus där det finns möjlighet att göra två bostäder, eller möjlighet att fixa en gäst-del.

Ovan var ett exempel på lösning på mitt bekymmer, men jag vill ha och jag önskar mig fortfarande en mangårdsbyggnad/slott, för att det är så snyggt, men ärligt jag kan inte fylla alla rummen, jag har försökt, i tanken, på papper (fungerar alldeles utmärkt) bara att inse att man har en gräns som människa, och med fötterna på jorden, det kostar en del att bo där. Det lockar mig inte att flytta hem till någon som redan äger utan att bli delägare, tänk om förhållandet inte håller och då har jag inget, som tur är finns det många andra lösningar

Med dagens priser på husen, föredrar jag hyresbostad, då har jag vaktmästaren att ringa till om något går sönder. Att få pengar utan att jobba eller vinna på lotteri, tror jag knappast finns. Men jag kan alltid önska mig pengar, underlätta att tjäna pengar, vinna pengar och lyssna noga hur jag kan göra för att få. Vad krävs av mig för att få och detta gäller nog inte bara pengar utan allt som vi vill ha i våra liv. Att bemöta människor som vi vill bli bemötta själva är en bra regel.

Att vara missunnsam eller avundsjuk på andra och deras tur, ägodelar eller förhållanden, är utslängd energi, när man kan använda energin till att få lika som de andra, om det nu är det man vill ha. Tänk efter vilka inkomstmöjligheter ni har, alltid bra att ha mer än en inkomstkälla, små inkomster är också välkomna, i min värld kan jag mycket väl tänka mig att vinna, ny TV, bil, hus, tomt, hyran betald, andra räkningar betalda, obligationer, det finns lotterier inom allt och vissa går överflödet till välgörande ändamål

Ring gärna………Skriv gärna ett omdöme……min knapp är lila vissa säger blå men texten är densamma, använd den gärna…….

Många kramar och Britt-Kärlek

Kontanter, Pengar, Rikedom, Tillgångar