Firat Julafton

Jag trodde inte att jag skulle fira någon julafton, såklart blev jag smittad med influensa och hostar fortfarande efter 2 veckor. Jag har klarat mig väldigt bra under hela corona-tiden och har varit tacksam och glad för det. Men jag fick nog någon kombination av allt skulle jag tro. En sak vet jag i alla fall och det är att nästa gång jag köper nya fåtöljer skall de vara sov-vänliga.

Nu börjar det avta med mina älskade julfilmer och Ensam Hemma filmerna, trist tycker jag, för det infinner sig en sådan härlig känsla när man tittar på dessa filmer. Den sitter i väldigt länge som tur är. Tomten gick förbi vårt hus i år, men han kommer nästa år då både bonus-barnbarn och mitt minsta barnbarn finns med bland firarna, det skall bli spännande med reaktionen och förväntan hos barnen.

Boken om pengar, jo den är inte lika rolig som de andra varit att läsa, massa övningar. Jag är i alla fall halvvägs och om jag förstår boken lite i alla fall, så skall jag vara glad och tacksam för alla pengar som kommer in, även vara glad för räkningar jag kan betala. Och det allra svåraste är att hålla nivån låg med fakturor och inköp när man får in pengar och spara pengarna i stället för att shoppa upp dom, eller ens höja min levnadsstandard men extra inköp.

Fortsatt God Jul många kramar och Britt-kärlek