Lite att göra

Vissa situationer är enkla att lösa, andra tar lite längre tid. Och den tredje sorten behöver man jobbar med och be om hjälp från högre makter, på riktigt hög nivå. Jag brukar inte underskatta ens min fiende, utan är mera vaken än vad som kanske behövs. Och skitsnackare finns det gott om, jag blir imponerade av de som har så mycket att säga om en annan människa de aldrig träffat, brukar handlar om avundsjuka eller svartsjuka.

Jag gallrar inte ut människor för att de har sina svårigheter, men sätter gränser. Grodan och hans fru har allt att vinna vad hälsa och ekonomi gäller bara de har viljan att förändra sitt liv. Jag får skulden för mycket som jag inte ens tänker, och det är kanske dags att grodan han passar sig för vad jag bjuder på……trollpackor har sina godsaker, eller hur?……smil……Hade jag varit din fru hade du fått öronen varma, jag hade aldrig accepterat att min karl hade så mycket med ett annat kvinnfolk att göra, som du har med mig. Älsklingsgubben kan själv informera sig, orkar han inte det, kan han vara infon förutan.

Kanske är jag en trollpacka på mitt vis, så grodan är inte helt korkad, visst har jag fixat och dona, till allas bästa, även de som inte förstår sitt eget bästa……ojdå där fanns visst grodan och hans fru med….smil……Tänk efter, vad har ni att förlora, mer än att ni får leta efter ett annat fritidsintresse, eller agera nyktert, om inget annat lär ni er hur trista fulla människor är och förbaskat tjatiga. Alla är vi duktiga på vad vi inte vill, men prova på att säga vad du vill och mena det, något du verkligen vill….genast svårare.

Tiden går fort när man som jag gjorde en önsketavla, jag har fått ändra den lite, men det har bara varit till det bättre. Där jag bland annat jobbat mycket med mig själv och mitt hem. De flesta bra och ha sakerna är borta, har i och för sig alltid varit ordningsmänniska men är mera närvarande numera och fixar till efter hand som det blir oordning, som tex min klädkammare, ett ställe där allt åker in, dags att sortera. Mitt förråd skall äntligen bli som jag vill ha det, ett ställe att bland annat fixa med blommor.

Jag har renat min bostad, och börjat rena min älsklingsgubbes hus, kände bara att det var något som var väldigt negativt att ens tänka tanken på att bo där, grannar väljer man som sagt inte…..smil…..men man tänker nog inte på att man kan och kanske bör rena sin bostad även på bråk, fylle, gamla kärlekar, föräldrar. Givetvis finns det minnen kvar i boendet och kanske inte alltid så trevliga. Du förstår grodans fru, jag sitter inte på höga hästar, jag är mer stabil än så än att jag behöver följa strömmen oavsett var jag kommer, vill jag inte så vill jag inte.

Det är sällan jag nedvärderar en annan människa för deras bekymmer, men ljuger heller inte för dom, eller låtsas att jag inte vet om det har kommit på tal, springer sedan inte på byn och skvallrar. Men både grodan med fru och min älsklingsgubbe har besök av en och samma vi kan kalla henne “dam”, just det, älsklingsgubbens avlidna fru, det passar inte henne att vi skulle träffas. Där hon tydligen inte är klar med älsklingsgubben, senast hon yttrade sig var att “jag lyckades för 36 år sedan, och sedan jag dog, varför skulle jag sluta nu”.

Detta förklarar varför det hela tiden laddas upp negativa och dåliga energier hos älsklingsgubben och försvårar för honom. Jag vet inte allt som händer och sker, för jag orkar inte, man blir trött av att vara uppkopplad hela tiden (konsentrerad). Oavsett om jag får eller ej, har jag så klart rensat igen både gubbe och hus, hela tomten, bett om hjälp av de riktigt höga makterna och satt ut vakten i alla fyra hörnen på tomten. Bara så du vet grodan, det kan prassla lite extra. Oavsett hur det blir är de inblandade värda detta. “damen” får inte komma hem till mig eller mina barn med respektive och barnbarn, de har fått extra skydd mot henne och hennes “kompisar”, jag har skyddat älsklingsgubben och hans barn med respektive och barnbarn extra. Jag kan även räkna in grannar men det beror på, ni vet säkert vad jag menar.

Älsklingsgubben behöver hjälpa till lite, och städa ut allt gammal, hålla rent. Jag klarar inte rökelsen (salvia) så jag använder mig utav änglarna och citron och detta gäller även rening av sängen.  Man märker att man har dåliga energier hemma om djuren är oroliga och nervösa utan anledning, växter vissnar fast man tar hand om dom, ofta sjuk och har svårt för att bli återställd, dåligt humör och ställer till bråk, känslan av att negativ energi laddas, obehagliga lukter, smutsigt fast man städar, känns kallt fast det inte är det varken ute eller inne.

Hur man städar bort dåliga och negativa energier med citron: 

Fyll ett glas eller bringare genomskinlig med vatten och lägg i hela citronen. Viktigt att använda klart glas för att kunna se förändringar i frukten. Ställ glaset med citronen där det känns mest med dåliga energier. Eller genomför samma procedur i varje rum, även sovrummet och toaletten. Överallt glöm inte uterum och andra utrymmen som kan finnas i andra byggnader på tomten.

Följ förändringar under de närmaste dagarna. Förblir citronen som den var när du la den i vattnet och den flyter finns det ingen negativ eller dålig energi i hemmet, bara kärleksfull energi. Sjunker citronen till botten finns det negativ energi omkring dig. Ruttnar citronen eller går sönder efter några dagar, finns det dåliga och negativa energier i rummet. Om så är fallet måste du slänga det och byta både vatten och lägga i en färsk citron.

Förhoppningsvis finns ingen negativ och dålig energi kvar hos älsklingsgubben, märk väl grodan med fru, er hem har jag inte rensat. Älsklingsgubbens avlidna fru har gett sig iväg från mig, det så jag bild på……hon skyllde en hel del på sin dotter också. De kan en hel del, och sådan man inte trodde de skulle göra, jag har en mor som finns på andra sidan, men hon är helt plötsligt till hjälp. Var inte så förtjust i henne när hon levde här på jorden och det är väl det hon skall förbättra nu, och jag är inte långsint, men de måste då visa sig ordentliga. Jag lär varje dag något nytt, ibland väldigt förvånande ibland bara bekräftande.

träd, natur, gren, växt, frukt, blomma, mat, producera, gul, citron-, citronträd, citrus-, blommande växt, rosfamiljen, bitter apelsin, mark växt