Fortsättning Kärleken i mitt liv (3)

Jag behövde vila från kärleken, jag var själsligt trött. Detta fattade jag så klart inte då, denna vetskap kom med infon om själsfränder/tvillingsjälar, själen,. Skillnaden på själsliga relationer och karmiska relationer år: Karmiska relationer har med livsläxor och lärdomar att göra. Vi vill så gärna ge igen och hämnas men med denna berättelse hoppas jag att man får veta att man kan låta Änglar, Gudar, Förfäder, Guider och alla de Helgade med flera, göra sina jobb, det är jobbigt nog att försöka låta bli att ge igen och hämnas.

Själslig relation är på Gudomlig nivå, och handlar om starka känslor. Så mitt i min ilska och besvikelse, kom jag fram till att han älskade inte mig och han trodde nog han var Guds gåva till kvinnfolken……. samtidigt som jag visste andra känslor, jag fick ingen ordning på dessa tankar så jag struntade i dom. När jag hade lärt mig ett och annat så var han “Guds Gåva” Till MIG……. vilken tur att jag kunde behandla min gåva från Gud på ett bra sätt, PG har nog ett och annat att lära, och det var väl det som hände och händer också.

Nu förstår jag lättheten att låta kärleken i mitt liv gå, att låta honom leva det liv han eftersträvade så efter och lockades av. Både Gud och ärkeänglar inblandade. Varför jag skriver om detta, när jag sökte info om själslig kärlek, hittade jag inget som hjälpte mig, jag ville ha en verklig berättelse, där verkliga händelser fanns, inte bara en massa fakta om hur bra det är. Hur man känner igen och så vidare. Utan hur dåliga vi som människor är att hantera äkta kärlek och äkta känslor, Och hur lättlockade vi är utan att ens tänka efter. Och hur folk förstör för andra, hur svårt folk har att glädjas med andra, och att lägga sin egen avundsjuka, missunnsamhet på hyllan. Hur ohjälpsamma vi kan vara. Hur egoistiska vi är.

Jag är mycket tacksam för min skyddsängel, det är nog hon som gör så att jag kan koppla bort känslorna för PG, jag får känna på emellanåt, och då är jag ännu mera tacksam att jag inte behöver känna dessa sorgliga känslor, de är starka. Av någon otrolig konstig anledning, hyser jag inget agg mot någon av tjejerna eller ens PG, de får nog vad de förtjänar, utan att jag behöver lägga energi och tid på det. Så klart är jag nyfiken, men är van vid andras avundsjuka och vilja att sätta åt mig, så jag vet att jag får den infon som jag behöver även av människor och därmed också bekräftelse på deras mening med att informera mig.

Det hade gått 6 månader, en dag mitt i veckan hade jag oroskänsla hela dagen, min väninna kom på besök och vi gick tillsammans igenom allt som jag gått igenom hela dagen, även kontrollerat om jag glömt att betala någon räkning. Men vi hittade inget. När vi satt i mitt kök, kom PG körande och oron släppte. Min väninna tittade på mig och log, hon sa “där har du din oro”. Min väninna gick hem och PG kom in, det är svårt att förmedla känslor men mycket kärlek finns och när vi satt i soffan, säger PG “du är fin”, jag bara tittar på honom, jag känner en vagt pyrande ilska, men den försvinner fort. Jag bara tittar på honom, givetvis sov han över. Men dagen efter innan han körde, sa jag “jag har träffat en annan kille, som jag tänker ge en chans”

Min ilska berodde på att jag var inte helt säker på men hade mina aningar om att han hade skaffat tjejen sambo 1 “där har du nästa”, jag körde till klubben, där träffade jag min bundsförvant och frågade honom om PG hade skaffat ny flickvän, han nickade…….då utbrast jag “vad ska han då med mig till”.

Efter detta fick jag vara ifred, tills vi på mitt nya jobb, hade en maskin som krånglade, och vem tror ni stod som servicekille, PG så klart. Jag kunde ringa, men bestämde mig för att maila,och jag kände “oroskänslan” när han läste mitt mail. Han svarade att ett par dagar senare skulle han komma innan vi stängde kontoret, mina arbetskamrater erbjöd sig att hantera besöket, men jag ville göra det själv.

10 år hade gått, och givetvis körde PG mig hem. Han följde med in på kaffe och lite snack. Han berättade att han hade separerat, och att han behöll huset. Jag kunde inte låta bli att le, jag tror till och med att jag lät ironisk, för han sänkte blicken. Nu började hans privata mobil låta, och han var tvungen att svara, jag bara kände att det var en ny tjej på gång. Detta blev sambo 2 “hästtjejen” och är så fortfarande efter ca 20 år. Ja vet bara att kramen jag fick bestod av många kärlekskänslor. Och jag hörde någon viska i mitt öra…… jaja, han får vad han förtjänar.

Nu börjar konstiga övernaturliga saker hända, och jag fattade ingenting. En kompis till mig sa, att jag var som en galjons figur i PGs liv, tro inte att jag förstod. Han sa också att “det blir vi när vi är gamla”, jag trodde han mena sig själv och mig, blev så klart arg. Men han finns på andra sidan idag, och jag fått veta att det handlade om mig och PG.

Jag bara fnös till svar, ni är helt knasiga, och ni vill att jag skal tro på det. Om ni tror att jag ska ta tillbaka en karl som tydligen fortfarande har stora svårigheter med att vara trogen, så tror ni fel. Jag har klarat mig utan hans kärlek i 30 år, och gör så fortsättningsvis. Nu får jag en massa bilder på mig och PG och vår lyckliga tid tillsammans. Den tiden är ovärderlig och nedbrytande och framkallande av både känslor och ilska. Den tiden är på sätt och vis helig för mig.

Jag är såklart singel. Jag hittar ingen ersättare till PG , jag tappar intresset ganska så snabbt. Men jag har ett trevlig liv och känner mig aldrig ensam eller utanför, jag har min skyddsängel med mig. Trevliga grannar och underbara barn och barnbarn. Dessutom fritidsintressen som sysselsätter mig.

Nu har det gått ca 30 år, något har hänt, jag vet inte vad. Men mer och mer återkom PG i mina tankar. Jag protesterade och vägrade tro på honom. Så till sist trodde jag att jag var jättesmart, jag hittade Ärkeängel Chamuel/Samuel och bad honom om hjälp att hitta min själskärlek. Det tog sin lilla tid innan jag märkte att jag träffade 2 andra killar och 1 tjej, visst kunde det blivit något, men det var inte meningen. Och jag kunde höra PG “nu räcker det” och se honom framför mig, ståendes i dörröppningen på klubben, givetvis arg. Och jag undrade vad han hade med det att göra. Det är väl han som är sambo, och jag gör väl som jag vill. Till slut frågade jag ett manligt medium, ville ha en manlig vinklig på det hela.

Jag ställer frågan “vad vill PG mig” jag får svaret, “han vill se om det finns en möjlighet till att vara vänner”. Jag blänger på svaret, och säger högt, fnys, han vill komma tillbaka till mig. Jag ställer frågan “vem av min kompis S eller PG älskar mig”, svaret är “båda”. Ha, tänker jag och försöker fånga upp kompisen, men han nappar dåligt, han kan tänkta sig en massa, men där slutar det intresset. Och jag hör “nu räcker det”. Ok, tänker jag, nu struntar jag i dessa själsfränder, helt övertygad om att PG tillhör dom.

Nu har jag läst allt jag kommit över som handlar om själslig kärlek, i hopp om att jag skulle kunna få ett avslut på den här kärlekshistorien Britt och PG. Svaret jag får från mina Änglar är att det går inte, ni är sammanlänkade. Jag hör lite dåligt ibland, fortsatte att söka. Och hittar endast, ge inte upp, det är värt att vänta, det blir ni, det är äkta kärlek, ni är sammanlänkade och menade för varandra. SUCK!

Ilskan vaknar, och jag beklagar mig så klart, det är väldigt synd om mig, men till slut kan jag inte annat än skratta, för jag tycker nästan aldrig synd om mig själv, jag vet hur självständig jag är. Men jag borde väl i rimlighetens namn vara värd en annan respektive än en som inte vet vad trogen innebär. Jag har ingen skyldighet till varken PG eller hans nuvarande sambo, men jag har i alla fall, enligt mig vett i huvudet. Jag behöver inte göra som dom, jaga på annans mark, fast jag tydligen är ett orosmoment. Och föremål för PGs kärlek.

fortsättning följer………

Heart, Sad, Love, Unhappy, Sadness