Fortsättning på Kärleken i mitt liv (2)

Själsfrände kärleksrelationen Britt och PG

Nu var det som om vart enda ett avundsjukt kvinnfolk plötsligt hade fått tillträde i vår värld. Och PG kunde inte stå emot uppvaktningarna. Jag frågade aldrig om dessa kvinnor, utan litade på vad som viskades i mina öron, känslan och mina ögon. Min väninna som jag hade varit med ganska ofta, hittade jag klängandes på PG i mitt kök, givetvis åkte både ut.

Nu vet jag att väninnan klängde på alla karlar oavsett om de var upptagna eller singlar. Men jag rentvår inte PG han kunde sagt ifrån. Givetvis blev det bra igen……..Efter detta var vi på fest igen, är vi kom in genom dörren till festlokalen, “hör jag” han har henne med sig…….Jag tittade mig omkring och “såg” ett ljussken från en tjej rakt till PG och hörde viskningen i mitt öra “där har du nästa”…..

Jag hamnade i köket, medan PG gick ut i festlokalen, och blev borta så länge att folket i köket undrade vart han tog vägen, jag svarade att han var ute och kollade läget. Dessa människor var PGs egna kompisar och de tittade bara på mig. Jag hade börjat fundera på att vårt förhållande inte var något att bygga vidare på, för en karl som dumpade sin egen kvinna i köket och gick ut för att ragga i det andra rummet, för det var ganska så uppenbart att de kände varandra. Den av hans kompisar som lämnade köket, sa att hon skulle hämta honom, för nu fick han ta och skärpa sig.

Ibland är människor inte så korkade som man tror, eller inbillar sig. Då kan man vara säker på att de, som går in för, att förstöra för andra, de är också medvetna om sitt eget beteende. Det gick inte lång tid innan PG kom och vi körde hem, vi hade bestämt att inte vara långvariga. Anledning vet jag idag, för egentligen ville PG inte alls åka på den festen. Händelsen efter denna var när PG hade lovat att hålla koll på min son som skulle följa med och spela wolleyboll, en klubbturnering på skoj, jag tror jag skulle jobba och kunde inte följa med själv. Nu tog PG inte sitt ansvar, utan festade till det rejält.

Man kan undra hur han tänkte, så klart nådde detta mig, och jag blev rosenrasande. Min bundsförvant som PG kallade dåvarande ordförande på klubben, sa…….”Britt, han är omogen, ge honom 10 år”…….Jag bara tittade på honom och svarade, “10 år, då är jag inte här”…….Skulle PG hålla på likadant i 10 år, då fick han göra det utan mig. Där och då bestämde jag mig, det fick vara nog, jag orkade inte helt enkelt. Jag var själsligt trött, en trötthet långt inifrån, lika långt inifrån som känslan av heligt förbannad och besviken på en otrogen karl.

Även PGs syster M var väldigt informerande till PG om en hästtjej som tydligen hade stort intresse. Och trist för både PG och hans lillasyster att jag hörde mer än de ville att jag skulle höra. Syster M tittade åt mitt håll, antagligen för att övertyga sig om att jag hörde, bara så mycket att jag skulle blir arg.

Detta är fördelen med att ha kontakt med sin skyddsängel, hon sladdrar om allt, och jag älskar henne. Hon ljuger inte ens. Jag har kollat och testat. Otroligt nog har hon samma humor som mig…….

På en av våra gemensamma fester i slutet av vårt förhållande hade vi gäster på klubben, han hade varit medlem tidigare och lämnat stan. Nu kom han till mig och frågade om jag ville testa PG, för han hade retat upp sig på PGs behandling av mig. Denna kavaljer dansade väldigt mycket med mig, var uppmärksam och väldigt kärvänlig, utan att träda över lovlig gräns……..det sattes på tryckare och vi dansade tätt intill varandra……..i ca 30 minuter…….helt plötsligt stod en ilsken PG i dörren och tyckte “att nu räcker det”…….Jag undrade vaddå räcker, vi har precis börjat………hemfärden kom fort på.

Så kom då kvällen när PG kom hem till mig, och jag påpekade för honom att han höll inte sitt löfte om att ta hand om min son, på den där turneringen, och att jag tyckte det var oacceptabelt, Jag sade också att jag tyckte att vi kunde går på vars ett håll. Han höll inte med, han försökte tala om för mig att han gjort massor åt mig och hjäpt mig med både det ena och det andra, och då även min son………Jag vände mig sakta om, och blängde på honom, jag behövde inte säga något, han blev tyst………Vi var inte överens om brytningen, han fick ge sig, fast han lovade mig att skärpa sig och sluta med flirt etc……Jag trodde honom inte, jag fick kämpa för att inte ge mig, efter ca 6 timmar gav han upp. Jag var alldeles slut.

Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag tyckte det var jätteskönt att slippa PG. Hans mamma hade på hans födelsedag konstaterat att jag älskade honom, det gjorde jag fortfarande, men jag tänkte inte må dåligt och ha en karl som inte kunde vara mig trogen. Visst bråkade även jag, jag hade en åsikt i många år att PG såg till att göra slut på alla mina dåliga sidor och min svartsjuka under vår tid tillsammans. Men jag hade alla tecken på olycklig kärlek, gick ner i vikt, var deppig, ointresserad av andra karlar. Tack och lov för min ansvarskänsla till mina barn, det var nog min räddning.

Fortsättning följer……………

Många kramar och Britt-Kärlek

.