Fortsättning Kärleken i mitt liv (4)

Jag tar också god tid på mig, jag tror det har gått 5 år. Ännu en gång ber jag Ärkeängel Chamuel/Samuel om hjälp, och ber honom strunta i dessa själsfränder och presentera mig för min tvillingsjäl. Resultat är att ingen av själsfränderna är anträffbara, men PG är fortfarande kvar och mer aktiv än vad han varit på 30 år. Detta gör att jag börja undra om PG är min Tvillingsjäl. Jag ser inte några direkta likheter och knappast delade intressen och åsikter. Samtidigt som jag är medveten om att vi bråka aldrig, vi kom överens. Undantag när det gällde flirtandet och raggandet av andra kvinnfolk och otrohet.

Jag som alla andra undrar när saker och ting sker, hur länge ska man behöva vänta. Mycket ska stämma överens, det handlar om människor, man kan inte tvinga någon. Känslan skall vara det rätta. Jag är förvånad att jag och PG alls träffades. Känslorna är så starka att jag blev rädd, rädd för styrkan, rädd för man kan göra i sin besvikelse. Detta var ingen trevlig känsla och tackar mina änglar för deras hjälp och beskydd. Vi reagerar olika och med min nyvunna kunskap förstår jag att PG har det inte så bra och är inte lycklig.

Jag vet också att han lever i ett ohållbart förhållande och har gjort i många år. Hans yttrande om att “kan man inte få det man vill ha, får man nöja sig”. Bland alla dessa människor som rört sig runt oss, fanns där 1 väninna till PG, hon var den enda som påstod att jag var bra för honom. Jag var osäker på henne, men henne var den enda tjej som jag blev presenterad för och hon var den enda som pratade med mig. Så det stämde nog att de endast var kompisar.

Jag brukar titta folk i ögonen, själens spegel. När jag mötte PG mötte jag även hans blick, fanns där något mörkt (svart) i ögonvrån. Detta försvann under vår tid gemensamt. På senare år har jag sett foto på honom, där ljuset börjat försvinna i ögonen och leendet är inte äkta. För inte så länge sedan såg jag ett foto där ljuset är borta. Idag vet jag att jag tände ljuset i honom, för oss emellan kunde vi lita på varandra, ingen manipulerande, inga lögner, vi hjälpte varandra.

Nu är det sommaren 2021, jag bor i en marklägenhet med genomfartsväg på baksidan och gatuadressen på framsidan. Vi är ett gäng äldre damer, varav jag är bland de yngre, mycket bra känsla när mina grannar påstår att jag ung. Framför mitt köksfönster på den sidan där gatuadressen är, finns en parkering för gäster. Där stod två dagar i rad en malplacerad bil med hästsläp, jag skulle hämta min post, när två tjejer går ut bilen, varav den ene säger, “hon är ju snygg”. Jag roar mig med att tacka, för jag ser ingen annan men undrar var dessa damer hör hemma. Dag två, undrar jag vad dessa har på vår gata att göra, frågade mina grannarna, men ingen känns vid detta ekipage.

Jag har uppfattat att det varit en del bråk om mig och min existens, men jag vet vad jag har haft för mig och tar lätt på det, trodde det var som vanligt, en massa skitsnack. Avundsjuka, svartsjuka och annat mindre intressant. Jag lyssnar på vad som viskas i mitt öra, lyssnar på min intuition och gick in till datorn och gjorde en undersökning, finns massor med info. Och vad i hela friden vill PGs sambo nr 2 “hästtjejen” mig, jag har inte bett om att få henne på besök, ej heller att hon av någon anledning skulle hålla koll på mig. I mitt stilla sinne undrar jag om hon tappat bort sin sambo.

Då tycker jag att hon kan kolla klubbens hemsida, och kolla vem som gillat läget där, en bekant till mig, har varit där, hon har aldrig varit där innan, så jag lägger ihop 1+1 och blir inte förvånad att PG lever på samma sätt fortfarande snart 60 år gammal, bjuder in sina damer till klubben för vidare bekantskap. Jag har gått på den inbjudan en gång, men aldrig mer.

3dje gången där står en bil som aldrig efter den dagen varit där, placerad rakt framför mitt köksfönster så att de kunde se in, jag funderade på att rulla ner persiennen, men hade inte tid, jag höll på med blommorna på min baksida. När jag hade pysslat ett tag där, kände jag mig iakttagen, tittade upp och ut på genomfartsvägen men såg ingen, hörde efter ett tag en MC starta, tittade upp igen, men såg ingen MC, MEN när MC körde iväg och våra ögon möttes, visste jag att det var PG och hörde “du är fortfarande snygg”. Då gick det upp för mig att jag av någon anledning var orsaken till bråken jag åhört den senaste tiden mellan PG och hans sambo 2 “hästtjejen”.

Och då förstod jag också att allt jag hört såsom “du kan flytta in när sambo 2 “hästtjejen flyttar”, “jag kanske får nöja mig med den jag har”, “kom till klubben” “jag älskar dig”, och “jag ska köra och kolla” stämde. “vill inte du finns det andra” När sådant här händer, tar jag ett steg närmare min skyddsängel och tittar på de som yttrar sig och lyssnar en gång till. Det känns tryggt.

Nu blev jag jättearg, jag har inte varit på deras håll överhuvudtaget på 30 år, tänker heller inte sätta min fot på klubben. Det var PGs intressen. PG har inte riktigt kommit underfund med att vi har telepatisk kontakt, den dagen han gör det är han nog försiktigare med vad han tänker, och yttrar sig om. Och Jag tänker inte tända något ljus i PG till andras glädje, det kan de försöka med själva. Men det enda de gjort är att släcka ljuset hos honom.

Att våra ögon möttes satte igång en process utan dess like, jag har efter många om och med stillat mig och inser att jag kan inget göra för att “bli av med” PG, känslorna är där, men jag kan ställa krav och det har jag gjort och tänker inte vika från dessa. Han har lärt mig att leva utan honom i ca 30 år, klarar mig alldeles utmärkt. Det vi inte kan bestämma över är att våra känslor blossar upp varje gång vi ses, likaså passionen. Det ska vara så får jag som svar när jag ifrågasätter.

Jag har ett socialt och trevligt liv., med varierande trevliga händelser. UTAN intriger, skitsnackare, förstörare, opålitliga människor. Och det livet tänker jag fortsätta med. Lugnt och sansat, mycket trivsamt.

Denna process är inte nådig, och fast den är jobbig och framkallar alla slags känslor och minnen, så finns kärleken där. Glädjen i detta för mig är att PG har precis samma process, han kommer inte undan. PG i ett nötskal “Inget är så nära som tvärtom”. Vilken glädje. Tilläggas kan att häromdagen hörde jag “nej, det var inte PGs bil”. Alltså är han någon annanstans och förlustar sig.

Mina krav på PG: Om du vill komma tillbaka till mig, gör om gör rätt. Först och främst separera från sambo 2 “hästtjejen”, sälja ditt hus, flytta dit jag väljer att bo (har viss planering och ort), du kan behålla ditt intresse att köra MC, hålla dig trogen, prioritera oss och vårt förhållande. Förlova och gifta dig med mig. Detta erbjudande varar inte i all evighet. Var ärlig. Var bara trevlig. Sluta flirta. Vad jag vet har du endast MC intresset kvar, jag har massor med ideer. Jag är trots allt GUDS GÅVA. Någon viskade i mitt öra……Nu satte du hårt mot hårt…….

fortsättning följer, angående fakta om själsrelationer

Couple, Love, Proposal, Silhouette