Kärleken i mitt liv (1)

Hade jag haft den kunskapen jag har idag om själslig kärlek, då hade händelser varit på annat sätt, hade jag bara bett om hjälp, jag har alltid haft änglarna runt mig och pratat med dessa alltid känns det som……..ändå…….Våra stjärtecken, jag är Oxe och PG är Vädur, båda födda i början av våra tecken.

Dessa tankar finns hela tiden, men det som skedde, var kanske meningen. Fast jag tror inte att allt var meningen skulle ske, det påstås att allt är planerat i våra liv, i alla fall i stort, för det är nog meningen att vi skall bestämma något själv och göra en del själv. Lärdomar kallas det för…….

Detta skedde för lite mer än 30 år sedan. Vi träffades utomlands, i Tyskland/Österrike har faktisk glömt orten vi var på. Motorcykelträff utomlands, trevligt ställe och trevliga människor. Under den ena kvällen där vi satt och pratade var där 3 singelkillar från samma MC kubb, de semestrade och skulle iväg tidigt dagen efter. Bland dem fanns en flirtig kille, jag minns honom på ögonen och mustachen,

Nu gick det ett tag innan vi träffades igen, otroligt nog kom han med min syster, dom hade varit på samma fest och hon erbjöd honom övernattningsmöjlighet hos mig, jag träffade de båda på morgonen innan de körde iväg till sina hem. Innan vecka var slut ringde han och frågade om jag ville komma på party på MC klubben, Jag svarade inte genast utan han fick väl vänta och se om jag dök upp. Jag ringde min syster och frågade om de var tillsammans, men det var de inte.

Givetvis åkte jag och min syster på fest på fredagskvällen. Jag har alltid älskat att dansa och blev i det rummet där folk dansade, så kavaljeren fick komma dit om han ville prata med mig, givetvis blev det på sådant sätt att jag blev över hos honom. Och vi var ett par, jag blev aktiv i MC klubben, riktigt trevligt. På den tiden hade, PG (själskärleken), en del intressen som tog hans tid, men jag är självständiga damen med två barn så det passade mig bra.

En kväll PG ringde (kl 20) och frågade och jag inte kunde komma till klubben och träffa honom, jag svarade “om du tror jag fixar barnvakt bara för att köra till klubben ett par timmar, tror du fel” givetvis blev han sur, men ringde en timme senare och sa……”När Berget inte kommer till Muhammed, får Muhammed komma till Berget” och så blev det. Förhållandet utvecklades i sin takt, jag skal inte skryta med att jag kommer ihåg hur många månader det gick, men det verkade mycket lovande, han var ändå 8 år yngre än mig, alltså inte 30 fyllda och dessutom hade jag 2 barn.

Så kom då situationen “åka på skidsemester med kompisar” detta var oplanerat och inget jag förespråkar att åka och roa sig var för sig, eller ens semester. PG tvekade själv, men bestämde sig för att följa med, jag accepterade för att de hade pratat om det innan min tid, bara det att PG kunde inte bestämma sig. Men han följde med. Kom tillbaka efter 1 vecka och gav mig sin kärleksförklaring.

På helgen åkte vi iväg på fest, och där gjorde han valet att vara otrogen, och ja……han kan tacka min manliga kompis att jag inte golvade både PG och tjejen ifråga. Det kändes som om jag dog, jag levde i en svart bubbla. Gjorde vad jag var tvungen att göra för mina barn, men jag orkade inte sova i min dubbelsäng, så soffan fick duga. Detta pågick ett par dagar, jag hade ovanvåning i min bostad på den tiden, och blev lockad upp på andra våningen och lockad att se ut genom fönstret, jag hade tyckt mig höra PGs bil, men avfärdade det med inbillning, men där körde han, mot byn…………

Trodde först jag sett i syne, men någon bredvid mig intygade att det var PG. Denna någon var min skyddsängel. Det gick ytterligare någon dag, tills en kväll så ringde det på dörren. Jag gick för att öppna, samtidigt “hörde” jag någon säga “Detta är svårt för honom”. Denna någon är Ärkeängel Shamuel/Samuel. Där utanför stod han, med blommor i handen, jag bara mötte hans blick, vi sa inget, jag tog blommorna, han kom in, jag gick in köket för att finna vas. Han tittade på soffan, där sängkläderna låg, jag förklarade att jag inte orkade sova i sovrummet. Han bara nickade……..Vi bara tittade på varandra, och pratade utan ord…….

fortsättning följer………….

Många kramar och Britt-Kärlek