Fyrtioförsta orakelkortet för vägledning 41

Välsignelsens ängel: Som tur är, är vi alltid välsignad av det gudomliga. Får vi många gåvor är vi  tacksamma och har utvidgat vår kapacitet att ta emot universums gåvor. Många gånger behöver vi träna på att ta emot kärlek och gåvor, när vi väl kan detta stärker vi vårt egenvärde och bekräftar att vi älskas och förtjänar det goda. Vi kan lita på att det gudomliga har outtömligt förråd med gåvor och att vi alltid är älskade, detta gör att gåvorna helar oss.

Vår förmåga att ta emot gåvor av det goda i våra liv, innebär att vi blir medvetna om att även våra negativa gåvor kan vara välsignade. Det är inte alltid vi får det vi vill ha, men allt som kommer till oss är välsignat. Tålamod, lösa konflikter, stå ut med utmaningarna är till för att stärka oss när vi väl fixat detta blir vi modigare och förstår att en konflikt kan vara bra att lösa kanske rent av behövs förståelse och förlåtelse.

Välsignelsens ängel lär oss att allt i våra liv, och då menar jag allt, både positivt och negativt, ibland behöver vi både och för att kunna se möjligheter och vara tacksamma för vad vi har och låta  gudomlig kärlek kan flöda genom oss.

Många kramar och Britt-Kärlek

vatten,natur,växt,blomma,släppa,fotografi