Nu läser jag igen

Boken heter Själskärlek – Väck hela ditt hjärta av Sanaya Roman. Om jag fattar allt som står i boken, nej, får nog läsa den igen och igen, antar jag. Men jag hamnade på ett ställe i boken där jag blev väldigt intresserad, och det var om att låta själen jobba för att man skall kunna ta kontakt med en annan själ som då svarar på anropet, här kan man visst bestämma lite själv tror jag, om det skall handla om kärleksrelation eller vänskap. Nu är jag inte alls säker på detta, för som ni vet vid det här laget har jag träffat både kärlek och vänner.

Den där älsklings-gubben han är inte nådig i sina känslor, men jag var ju kaxig häromdagen och sa att var det nåd han sökte kunde han be till gud. Ja, jag var förbaskad, oavsett vad han känner, när det är riktiga känslor så är dom verkligen intensiva, och jag tror inte ens att jag hade kunnat freda mig utan mina kära älskade änglar och skyddsandar. Men nu har jag fått några idéer som jag tänker utsätta honom för, visst han kanske läser vad jag skriver, men det gör inget, han är ändå på helspänn för han vet inte riktigt vad jag har för mig, han bara känner att något är på gång.

I boken stod då bli magnetiskt för din själskärlek, tänk att vara så magnetisk att man oavsett var man är alltid springer på sin kärlek, tänk om denna kärlek då inte stod så högt i kurs på grund av ett eller annat, vi pratar relation och jag har inte hört talas om någon relation där de hela tiden har varit såta vänner. Alltså vi är inte direkt på samma våglängd, jag och älsklings-gubben. Nu kan jag alltså be min själ att fylla kärnan i mitt hjärt-centra med så mycket kärlek att jag bli magnetisk. När detta är gjort skall jag ta själskontakt med älsklings-gubben alltså min själskärlek, härliga stunder nu skall magnetisk kärlek stråla ut från mig och locka honom till mig.

Det är roligt att läsa, för detta upplever vi redan, bara det att älsklingen kallar det för att jag är hetare än eld. Jodå han är väldigt romantisk i alla fall om jag lyssnar på vissa av de låtar han delar med sig av på sociala medier, men det är inte alla jag orkar lyssna på, jag gillar inte riktigt den musiken. Då är det så förbaskat roligt att svara med tex gammeldags dansbandsmusik. Men för det mesta är jag snäll även där, och ibland räcker det länge att läsa vad låten heter, han har tillräcklig fantasi för att få ihop det till något vettigt.

Hur jag vet att han har läst eller hur han reagerar, ja, man skulle tro han ägde halva min kropp, det har tagit sin lilla tid, och det är inte alltid jag har rätt, men oftast fast han protesterar han också, men inte på samma sätt som för ett år sedan, numera undrar han hur i hela friden jag kan vet det, han andades nästan inte. Man har stor hjälp av att känna sig själv. Man kan även läsa att man skall inte sluta leva och bara invänta sin själskärlek, det kan ta sin lilla tid, och sedan beror det på om man har sällskap med annan, eller om man själv inte är helt på det klara med att vilja ha någon respektive.

Så numera leker vi på själsplanet och utvecklar vårt förhållande detta gynnar oss när vi träffas på det fysiska planet, vi blir mer magnetiska för varandra. Jag då som har båda fötterna på jorden får se till så att vi bygger upp förhållandet på det själsliga planet i harmoni, så har vi en stark kärlek att se framemot på det fysiska planet. Man kan träffa den andre själen hur mycket man vill, på det själsliga planet. Om det kan bli fel, tror jag inte, själen visar vägen och hjälper till att ta kontakt och till och med dig egen själv vet vad den sysslar med.

Jag provar på emellanåt på healingen, och fattar att healing är mer sjukdomar och att bli frisk. Så nu har jag försett mig själv, mina barn och barnbarn (den store) de små barnen är skyddade av Jungfru Maria, barnen respektive och givetvis min älsklings-gubbe. Nu är vi laddade med bättre hälsa, mer ork och energi, mera skydd från elakheter, dåtid som vi ingen nytta har av, mindre stress, oro och rädsla. Bättre medvetande, mera sinnesro, balans och harmoni. Andligheten, skapandet blir upplyft och man blir 100% redo för framtiden. Med andra ord full av kärlek, pengar, glädje, lycka och välmående.

Det bästa med det hela är att jag har inte frågat om lov, för i min värld tycker jag det är märkligt att om man vill hela någon som man fattat tycke för, som kanske skäms för att man fått veta, om man då kan hjälpa, varför skall man då inte göra det. Healing är ingen kvickfix, utan man får vänta på resultat där med. Jag var missnöjd med mitt mående när jag var på besök hos sjukgymnasten, han ställde en enkel fråga, hur mådde du när du insjuknade, jämfört med idag. Jag fattade att  healingen hade hjälpt massor, för det är något jag ofta får höra, hur kan du må så bra och orka så mycket, det är bara jag ibland som tycker jag borde göra och orka mer.

Jag hade förmodligen förväntat mig helt frisk och som en 20-åring igen, och jag har fått veta genom att läsa böcker att det tar lång tid för att det är svårare att läka något som är skadat, om det ens går. Det skall bli mig ett sant nöje och se om de alkohol-konsumerande och de rökande i min lilla test-grupp slutar upp med sina “dumheter”. Jag varskodde min bror, om att jag hostade så mycket att jag inte kunde röka till slut, det räckte de pratade om att gå och röka, så hostade jag. Än idag så hostar jag när röken kommet till mig, det gäller även när vi grillar, så jag håller mig på avstånd.

De som dricker för mycket alkohol, ja det finns säkert lösning på det också, och jag lyssnar noga för att få veta, vad som pågår. Jag vet vad som sägs om den egna vilja, men ibland kan man säkert få till något bra, jag ville inte sluta röka, jag blev tvingad, och inte skäller jag för det idag. Jag saknar det inte ens, jag är inte ens arg, för de där massor med extra kilo jag bär på, men där har jag inte fattat förrän nu, hur viktigt det är med kalorier. Man skall inte äta för många proteiner heller för det är heller inte bra, alltså en hel vetenskap. Nu har jag fått min nya kompis, min rullator anpassat för mig så att jag kan få stöd av lungorna när jag är ute och promenerar, och vi tog vår första promenad i går, jag känner visst en del folk i byn där jag bor, det blev väldigt socialt och en massa hejande.

Många kramar och Britt-Kärlek

mat,kaffe,kopp,latte,cappuccino,dryck