Fyrtiosjätte orakelkortet för vägledning 46

Lyckans ängel: Glöm inte att välja lyckan och låt ingen annan komma i vägen för din lycka, be om gudomlig lycka för högre nivå, lyckan ängel och våra skyddsänglar finns till hans för oss och kan vägleda oss. Ge oss själva tillåtelse att vara lyckliga, gör valet för lycka, det handlar inte om vad vi äger vi äger och gör utan om hur vi ser på livet.

Låt inte något påverka den rätt till lycka vi har, ger vi yttre saker makt att påverka vårt val, kommer vi att bli olyckliga. Väljer vi lyckan utan att låta oss bli påverkad av yttre kraft, känner vi glädje och kan jubla åt livet. Som tur är behöver vi inte vara, äga eller göra något speciellt för att bli lyckliga, det kommer från själen, långt inifrån.

Tar vi hjälp av lyckans ängel som gärna hjälper oss att välja så att vi väljer rätt och blir lyckliga och lever och själv har makten till att vi är lyckliga skall vi njuta så mycket vi kan. Varför kasta bort sitt liv på saker och händelser som vi inte kan förändra till det bättre, livet är för kort till det. Vi har rätt att vara lyckliga oavsett vad andra tycker. Att våga vara lycklig är samma sak som att våga vara tacksam till livet och vad det kommer med, livets gåvor. Vi har lättare för att möte svårigheter och utmaningar. Lyckans hjälper oss att hålla avståndet till negativitetens bottenlösa djup.

Be lyckans ängel om hjälp, glöm inte att tacka, änglar tycker om tacksamhet.

Många kramar och Britt-Kärlek

träd, blomma, moln, växt, himmel, fält, äng, blomma, kronblad, kärlek, röd, fredlig, höst, romantik, romantisk, blommor, hjärtformad, utomhus, moln, alla hjärtans dag, blommande växt, mark växt