Lite mer om mig

Jag är född i Oxens tecken, i början av maj. Javisst är jag envis, bestämd, vet vad jag vill etc. Men också kärleksfull och ödmjuk. Tar nog mer hänsyn till andra än vad jag borde, glömmer bort mig själv. Tänker snabbt igenom situationen, kommer fram till att jag hinner med mitt i alla fall och ställer upp för andra.

Detta sista har jag ändrat på i privatlivet, jag prioriterar mig och mitt först, därefter andra. Jag kom underfund med att ingen hjälpte mig, för då hade ingen tid. Och otroligt nog försvann många kompisar. Här är anledningen till att jag utbildade mig till Medium och använder mig utav healingen där jag fungerar bäst och överlåter till Änglarna att göra det dom är bra på, alltså allt annat.

Jag kom underfund med på utbildningen att jag använt min intuition hela mitt liv, och såg både det ena och det andra, lite svårt trodde jag via telefon. Det enda är att jag ser inte personen jag pratar med, känner dom inte och det resulterade i att helt plötsligt var det svårt, inte naturligt, Säkerheten jag hade med folk jag var bekant med och visste något om, den fanns nu inte.

Ju mer jag pratat med er i telefon, ju mer kommer bilder, intuition och tolkning av orakelkorten tillbaka. Jag som i hela mitt liv hört röster, är det helt plötsligt tyst, en märklig känsla, Men det lossnar, det fungerar fast jag inte träffar er mer än per telefon. Min säkerhet återvänder, det känns skönt. Min systerson brukar säga att Britt-Kärlek varar i 2 veckor, hoppas det är så för er också.

Det finns en lila knapp på Livesidan, där står KLICA HÄR FÄR ATT LÄMNA OMDÖME, använd den, ser framemot både ris och ros. Även om alla inte blir nöjda, tror jag ändå att ärlighet varar längst. Att jobba med Änglar innebär att inte alltid vet hur, men att allt löser sig för allas bästa.

Nästa gång jag skriver ska jag prata om min själsrelation både vänskap och kärlek, men även om att vara singel på storhelgerna, och att de behöver inte vara så trist som alla påstår, bara man pysslar om sig själv.

Många Britt-kramar och kärlek